Jak radit, když tazatelé neodpovídají
Téma diskuze je jasné jak radit, když tazatelé neodpovídají
Názory?
Téma diskuze je jasné jak radit, když tazatelé neodpovídají
Názory?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
U nových dotazů bych měl tak den trpělivost, někdo napíše dotaz, pak odjede nebo chodí do práce na s… nový Karel04 28.05.2023 11:22 |
Karel04 | |
Ona je to lidská slušnost, dát vědět, že už se to vyřešilo jinde. Bohužel, spousta lidí pod rouškou… nový Prasak 28.05.2023 12:54 |
Prasak | |
Největší problém je u více jak 80% lidí položit otázku tak aby jí druhý porozuměl. Není to jen tady,… poslední nerady 28.05.2023 13:06 |
nerady |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
U nových dotazů bych měl tak den trpělivost, někdo napíše dotaz, pak odjede nebo chodí do práce na směny a k PC se hned nedostane. Ovšem častější asi je, že si mezitím už nějak poradil sám nebo to vyřešil v jiné poradně a tady se už na nějaké odpovědi něbo poděkování vykašle, i když se tu mezitím řada lidí snaží najít řešení a stráví s tím plno času. Ne všichni se sem pak vrátí na alespoň prozradí vyřešení problému, prostě už poradnu nepotřebují. Třeba tento, ne že bych to potřeboval, ale zajímal mě výsledek a tazatel už mlčí. https://ekonomicka.poradna.net/questions/3190783-spatne-zadane-cislo-uctu
Ona je to lidská slušnost, dát vědět, že už se to vyřešilo jinde. Bohužel, spousta lidí pod rouškou anonymity internetu se chová jak hovada.
Největší problém je u více jak 80% lidí položit otázku tak aby jí druhý porozuměl. Není to jen tady, ale i v osobním životě. Více jak půlce připomínek a dotazů od manželky nerozumím a nevím co tím míní.
Úplně jiné to mám když např. pomáhám instalatérovi či automechanikovi a průběžně mu podávám nářadí, které vím že následně bude potřebovat a on nemusí nic říkat. je to však proto, že tyto činnosti jsem buď vykonával nebo je podrobně znám.