V poradňácké poště? Vpravo dole u zprávy je "Vymazat".
nemyslím zprávy jako takové spíše staré příspěvky - již zde není vidět smazat
Na smazani prispevku mas asi pul hodiny nebo dokud na nej nikdo neodpovi. Pak pozadat moderatory
Jak požádám moderátory? Na email nikdo nereaguje už více jak týden
Tak napis sem, co potrebujes
smazat staré příspěvky
To je jak s malym deckem. Kristalovou kouli mam v opravě, pod tvym nickem jsem nic nenasel, pod IP taky ne. Takze z toho pohledu zadne stare prispevky nejsou a znacim jako vyreseno
Omlouvám se, pod nikem nikdo-nigdo. Moc Vám děkuji za pomoc
A jaké že příspěvky to jsou?
Pod tím nickem tu na debatách nic není. Pokud vložíš odkaz aspoň na jedno vlákno, kterého se má mazání týkat, bude to veselejší.
Prispevky, na ktore niekto uz reagoval nemazeme. Bolo by to nefer voci tomu, co tam v tom vlakne na ten prispevok uz odpisal. A na email si nic neposlal, ak teda nie si romivlasin, ktory nechape, ze nemozem zmazat ucet bez toho, aby som si overil, ze je jeho a najnovsie uz nasiel po mesiach heslo a ziada sa toho isteco ty. Odpoved je rovnaka.
IMHO co tak vadí na nějakém textu z roku 2011. Opravdu si myslíš, že to teď někdo ještě čte, natož aby mu to nějak vadilo?
Tak to je síla, po 12 letech si usmyslet, že chce smazat příspěvek. Napíše to na úplně jiný web a pro jistotu pod jiným nickem a s nicneříkajícím nadpisem.
Vzpomněl jsem si na doktora Štrosmajera a holubičku....
Asi n-n už dospěla a chtěla si opravit tu spoustu chyb, co v tom delším příspěvku má. Třeba se stydí a bojí, že ji po 12 letech někdo pozná. Takže pro jistotu změnila i nick. Nebo už má nového hada či přítele a tak ten příspěvek už není aktuální. Ale nesmějme se, lidé jsou různí a myslela to asi dobře, jen nedomyslela dotaz. Teď ještě bude chtít smazat vše tady.
Chápu důvody. Děkuji za vyčerpávající odpovědi. Téma uzavírám jako vyřešené.
Vynimka z pravidla by bola vtedy ak by si v prispevku zverejnil svoj email, alebo telefonne cislo. Ked o to v minulosti niekto ziadal stacilo, ze mi z toho cisla zavolal a ja som to cislo z prispevku vymazal.
V poradňácké poště? Vpravo dole u zprávy je "Vymazat".
nemyslím zprávy jako takové
spíše staré příspěvky - již zde není vidět smazat
Na smazani prispevku mas asi pul hodiny nebo dokud na nej nikdo neodpovi. Pak pozadat moderatory
Jak požádám moderátory? Na email nikdo nereaguje už více jak týden
Tak napis sem, co potrebujes
smazat staré příspěvky
To je jak s malym deckem. Kristalovou kouli mam v opravě, pod tvym nickem jsem nic nenasel, pod IP taky ne. Takze z toho pohledu zadne stare prispevky nejsou a znacim jako vyreseno
Omlouvám se, pod nikem nikdo-nigdo. Moc Vám děkuji za pomoc
A jaké že příspěvky to jsou?
Pod tím nickem tu na debatách nic není. Pokud vložíš odkaz aspoň na jedno vlákno, kterého se má mazání týkat, bude to veselejší.
Dobrý den, to není na debatách ale na - https://tera.poradna.net/questions/1951717-koralovka-kalifornska-krmeni#r1965188
Prispevky, na ktore niekto uz reagoval nemazeme. Bolo by to nefer voci tomu, co tam v tom vlakne na ten prispevok uz odpisal.
A na email si nic neposlal, ak teda nie si romivlasin, ktory nechape, ze nemozem zmazat ucet bez toho, aby som si overil, ze je jeho a najnovsie uz nasiel po mesiach heslo a ziada sa toho isteco ty.
Odpoved je rovnaka.
IMHO co tak vadí na nějakém textu z roku 2011. Opravdu si myslíš, že to teď někdo ještě čte, natož aby mu to nějak vadilo?
Tak to je síla, po 12 letech si usmyslet, že chce smazat příspěvek. Napíše to na úplně jiný web a pro jistotu pod jiným nickem a s nicneříkajícím nadpisem.
Vzpomněl jsem si na doktora Štrosmajera a holubičku....
Asi n-n už dospěla a chtěla si opravit tu spoustu chyb, co v tom delším příspěvku má. Třeba se stydí a bojí, že ji po 12 letech někdo pozná. Takže pro jistotu změnila i nick. Nebo už má nového hada či přítele a tak ten příspěvek už není aktuální. Ale nesmějme se, lidé jsou různí a myslela to asi dobře, jen nedomyslela dotaz. Teď ještě bude chtít smazat vše tady.
Chápu důvody. Děkuji za vyčerpávající odpovědi. Téma uzavírám jako vyřešené.
Vynimka z pravidla by bola vtedy ak by si v prispevku zverejnil svoj email, alebo telefonne cislo.
Ked o to v minulosti niekto ziadal stacilo, ze mi z toho cisla zavolal a ja som to cislo z prispevku vymazal.