Kdesi jsem četl, že existuje něco jako google a wiky, co na to říkáte?
Wiky je velkoobchod s hračkama z Kyjova. O tom jsem taky četl.
Ano, ano, přesně tam dotyčný patří. Dát mu nějaký ty stavebnice a pár plyšáků, snad ho to na chvíli zabaví. Pokud už je trochu odrostlejší, může načumovat panenkám pod sukně.
Zeptej se tam, kde jsi to slyšel.
Zaslechl sem to v autobuse. Když to žádám do vyhledávače tak to žádné výsledky nenajde.
Jasně, už jsi ty pojmy používal v jiných svých dotazech a najednou jsi to slyšel v autobuse. A že by ti to nic nenašlo, to bych se dost divil.
Myslíš, že mu to pomůže? Aby se tu za chvíli neptal na ty další slova v tvém odkazu, kterým nebude rozumět. Silně by mě také zajímalo, kde jezdí tak vzdělaní a erudovaní lidé autobusem a vedou při cestě do zaměstnání tyto debaty.
Jenže to se netýká přímo monismu jako státu ale filozofie celkově. Je tím myšlen přímo "monistický systém"
A nenapadlo te, ze je to podle filozofie, ktera v tom statu prevlada? Kdyz reknes islamsky/krestansky stat, tak to znamena co?
Ale nějak se k tomu muselo dojít právně.
Právně k ničemu nedochází na celém světě. Všude se děje bezpráví. Zjisti si jak Klaus na počátku 90 let neznal špinavé peníze a rozkradla se celá republika. Aby si věděl jak to tady chodí léta tak si prohlédni český film z 60 let minulého století na YT "Mezi námi zloději" a budeš vědět v jakém státě a jakém světě žiješ. Nyní si můžeš např. v rámci kampaně přečíst od Babiše že "zastaví vládu". Chodil jsem po zastavárnách kolik mu za ní dají a nikdo o tom nic neví a jelikož máme vládu za všechny peníze tak na to zastavárny ani nemají. Tak se přece nemůže chovat kapitalistický podnikatel když nemá zajištěn odbyt, ale jen nějaký neználek.
Bezpráví jakým zpusobem? Jen proto že se rozkrádá stát? Ano krade se všude na světě. Ale to ještě neznamená anarchii.
Když za to není nikdo potrestán tak to je co?
Nějací lidé jsou si prostě rovnější :D Je jasné že ten kdo je u moci toho zneuziva a často není potrestán protože má velkou moc.
Ale to není bezpráví, to by bylo kdyby se nic nedělo podle práva, a téma bylo o mezinárodním právu a jeho aplikaci.
To jako myslíš, že někdo uzákonil, že tento stát je monistický a jiný dualistický? To asi ne.
Kdesi jsem četl, že existuje něco jako google a wiky, co na to říkáte?
Wiky je velkoobchod s hračkama z Kyjova. O tom jsem taky četl.
Ano, ano, přesně tam dotyčný patří. Dát mu nějaký ty stavebnice a pár plyšáků, snad ho to na chvíli zabaví. Pokud už je trochu odrostlejší, může načumovat panenkám pod sukně.
Zeptej se tam, kde jsi to slyšel.
Zaslechl sem to v autobuse. Když to žádám do vyhledávače tak to žádné výsledky nenajde.
Jasně, už jsi ty pojmy používal v jiných svých dotazech a najednou jsi to slyšel v autobuse. A že by ti to nic nenašlo, to bych se dost divil.
Tak ať ti to ten někdo vysvětlí pořádně.
Ale poslouchat cizí rozhovor se přece nemá!
https://cs.wikipedia.org/wiki/Monismus
Myslíš, že mu to pomůže? Aby se tu za chvíli neptal na ty další slova v tvém odkazu, kterým nebude rozumět. Silně by mě
také zajímalo, kde jezdí tak vzdělaní a erudovaní lidé autobusem a vedou při cestě do zaměstnání tyto debaty.
Jenže to se netýká přímo monismu jako státu ale filozofie celkově. Je tím myšlen přímo "monistický systém"
A nenapadlo te, ze je to podle filozofie, ktera v tom statu prevlada?
Kdyz reknes islamsky/krestansky stat, tak to znamena co?
Ale nějak se k tomu muselo dojít právně.
Právně k ničemu nedochází na celém světě. Všude se děje bezpráví. Zjisti si jak Klaus na počátku 90 let neznal špinavé peníze a rozkradla se celá republika. Aby si věděl jak to tady chodí léta tak si prohlédni český film z 60 let minulého století na YT "Mezi námi zloději" a budeš vědět v jakém státě a jakém světě žiješ. Nyní si můžeš např. v rámci kampaně přečíst od Babiše že "zastaví vládu". Chodil jsem po zastavárnách kolik mu za ní dají a nikdo o tom nic neví a jelikož máme vládu za všechny peníze tak na to zastavárny ani nemají. Tak se přece nemůže chovat kapitalistický podnikatel když nemá zajištěn odbyt, ale jen nějaký neználek.
Bezpráví jakým zpusobem? Jen proto že se rozkrádá stát? Ano krade se všude na světě. Ale to ještě neznamená anarchii.
Když za to není nikdo potrestán tak to je co?
Nějací lidé jsou si prostě rovnější :D
Je jasné že ten kdo je u moci toho zneuziva a často není potrestán protože má velkou moc.
Ale to není bezpráví, to by bylo kdyby se nic nedělo podle práva, a téma bylo o mezinárodním právu a jeho aplikaci.
To jako myslíš, že někdo uzákonil, že tento stát je monistický a jiný dualistický? To asi ne.
ZKus si přečíst třeba tohle, ať máš látku k přemýšlení
https://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=528679&from=ula
Je to dáno tradici a to zda má daný stat danou přednost smluv před zákony.
No tak vidíš, že víš, co to znamená.
Už ano, ale Jan Fiala píše že to nikdo neuzakonil přitom někdo musel určit přednost zákony před smlouvami.