Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Svoboda slova

Je dobre mat bezne dostupny web s navodom ako sa zbavi mrtvoly? Ako sa vyrobi bombu z hnojiva? Kde zohnat zbrane na ciernom trhu?

Muzes mit na webu veskere informace, ktere neporusuji zakon. Policie by mela web, kde sehnat zbrane na cernem trhu, naopak ocenit, protoze misto slozite prace sedne na internet a muze vyrazit. ;-)

Vsechno, co neporusuje zakon, ma pravo byt i na internetu. Pokud se nekdo domniva, ze neco na internetu porusuje zakon, musi se obratit nejprve na soud a ten musi nejprve rozhodnout o tom, ze to porusuje zakon a az potom to zavrit. Pro nalehave situace existuje institut predbezneho opatreni, o kterem taky rozhoduje soud.

Pokud doslo k neopravnenemu vypnuti webu bez rozhodnuti soudu, coz doslo, meli by byt lide, kteri jsou za vypnuti webu odpovedni, trestne stihani.

---

Napriklad tento poskytovatel internetu inzeruje nabidku internetu a pritom nektere webove stranky blokuje. Rekni sam, kdyby se rozhodl blokovat poradna.net, poskytoval by teda internet nebo neposkytoval?

Ve vysledku se dostavame k porusovani sitove neutrality, kterou definuje primo evropsky parlament.

Jednoznacne porusovani pravidel sitove neutrality ze strany CZNIC melo byt trestne stihano a to, ze se tak nedeje, jen ukazuje, ze nezijeme v demokracii, ale v totalite!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat