Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Elektrokolobezka - Výkon

Dobrý den, vlastním elektro kolobežku Sencor Scooter ONE 2020, kolobezka je zablokovana omezovacem na 25km/H, tak jako kazda druha, ale vim ze hodne lidi si ten omezovac odblokuje, a pak jezdi po silnici treba 40km/h :-D, nejvice to delaji asi lidi co maji kolobezky od xiaomi a podobne, delaji to tak ze u predniho kola odmontujou kryt na sroubky,a tam se ukryva bilej kabel kterej odpoji, tim se omezovac odblokuje, a kolobezka ma max rychlost napr 40km/h... A proto by jsem se rad zeptal jestli nekdo nevi jak na to u me kolobezky Sencor Scooter ONE 2020? Nikde zadny navod na tuto kolobezku neni, chci jen ze to mam na vyblbnuti na mistech kde nic nejezdi a nikdo neni, (zadna hlavni silnice, chodniky a podobne, takze nejde mi vubec o to nekoho ohrozovat a tak.. ) takze jestli tu nahodou neni nejaky expert co by vedel jak to odblokovat? :) Dekuju.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pozar-elektrokolobezka-dobruska-zavada-hasici.A220817_084036_hradec-zpravy_pos
jirka44 17.08.2022 10:47
jirka44
Tyhle zpravy co nic nereknou miluju. Proste "pozar kvuli vadne baterii" a je jedno jestli elektrokol…
Dwane Dibbley 17.08.2022 17:25
Dwane Dibbley
Casto jsou ty pozary u lacinych baterii pochybne kvality Jenze spousta tech kolobezek je "cina" poc…
RedMaX 17.08.2022 18:21
RedMaX
Presne tak ako píše Dwane Dibbley v prvej vete. Čo tým autor vlastne chcel povedať? Tak ako aj píše…
KMX 17.08.2022 18:53
KMX
Nedelal bych z toho drama, mame tu tema elektrokolobezka, tak sem pastnul video, ze to muze i horet.…
RedMaX 17.08.2022 19:43
RedMaX
Hmm hlavně že Brusel chce zakázat spalováky, a vnutit nám hořící Li-on auta co ujedou max 150Km a fu… nový
jezekhifi 30.08.2022 07:23
jezekhifi
A když si navíc dovolíš říct, že kdo nemá 650k na výměnu baterky, tak je socka... nový
Jan Fiala 30.08.2022 11:48
Jan Fiala
BTW: Uz jste nekdo opravoval defekt na Xiaomi Scooter 2 PRO? Ja uz 2x (zadni a predni kolo) a stacil… nový
MaSo 30.08.2022 12:33
MaSo
To je vseobecne znama vec, ze na tych kolobejdach je to boj...nastastie som este nemusel riesit. Btw… nový
fleg 30.08.2022 14:13
fleg
https://www.zpovednice.eu/detail.php?statusik=1202072 poslední
Yarda 01.09.2022 19:51
Yarda

Tyhle zpravy co nic nereknou miluju. Proste "pozar kvuli vadne baterii" a je jedno jestli elektrokolo, elektrokolobezka, elektroauto ci neco jineho. Akorat napisou ze mela zavadu a mela jit do servisu, takze zadna senzace. Casto jsou ty pozary u lacinych baterii pochybne kvality ci spatnem pouzivani (pred par mesici jsem cetl jak nejakej typek brecel ze mu blafla kolobrnda a pak se na konci clanku dozvedel, ze ji dal do nabijecky a odletel na dovolenou).

Casto jsou ty pozary u lacinych baterii pochybne kvality

Jenze spousta tech kolobezek je "cina" pochybne kvality.

---

Ono teda k tomu pozaru, pri momentalnich vedrech, pokud to nekdo necha hodinu na slunicku, tak se ta baterie lehce rozpali tak, ze muze blafnout. Souhlas teda v tom, ze delat z toho vedu neni na miste. Obcas chytne nekomu i vanocni stromek a presto je porad na vanoce zdobime a to ani nema lithiovou baterii. ;-)

Presne tak ako píše Dwane Dibbley v prvej vete. Čo tým autor vlastne chcel povedať? Tak ako aj píše RedMaX že rovno zrušíme aj Vianoce...
Ja už dlhé roky hovorím na rôzne kusy elektra čiže v tomto prípade: Aj kolobežka je len človek. Pretože rovnako ako ľudia aj elektronika má svoje prevádzkové teploty. Nie je vhodné ju nechávať v mrazoch a pri vysokých teplotách na slnku a zrovna tie batérie presne ako píše RedMaX sú obzvlášť citlivé na teploty. Nedávno som pri teplote 30C zabudol na návšteve mobil vonku na terase a hodinu sa pražil na čiernom stole. Samozrejme aj mobil čierny a po hodine som mal normálne obavu či ho ešte vôbec zapnem. Dal som ho najprv do tieňa a potom dovnútra a funguje ale typujem že stačilo ešte trocha dlhšie a kto vie možno by aj začal horieť.

BTW: Uz jste nekdo opravoval defekt na Xiaomi Scooter 2 PRO? Ja uz 2x (zadni a predni kolo) a stacilo mi. Dal jsem na oba kola tubeless pneu, protoze to fakt musel navrhovat nejaky kokot. I kdyz nasadit ty tubeless pneu taky nebyl zadny med. Ve predu demontaz motoru, nahrivani pneu v teple vode, tuna WDcka na rafek i pnenu a nasazovani pomoci stanglicek ve sveraku. Snad to chvili vydrzi...:-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru