Elektrokolobezka - Výkon
Dobrý den, vlastním elektro kolobežku Sencor Scooter ONE 2020, kolobezka je zablokovana omezovacem na 25km/H, tak jako kazda druha, ale vim ze hodne lidi si ten omezovac odblokuje, a pak jezdi po silnici treba 40km/h , nejvice to delaji asi lidi co maji kolobezky od xiaomi a podobne, delaji to tak ze u predniho kola odmontujou kryt na sroubky,a tam se ukryva bilej kabel kterej odpoji, tim se omezovac odblokuje, a kolobezka ma max rychlost napr 40km/h... A proto by jsem se rad zeptal jestli nekdo nevi jak na to u me kolobezky Sencor Scooter ONE 2020? Nikde zadny navod na tuto kolobezku neni, chci jen ze to mam na vyblbnuti na mistech kde nic nejezdi a nikdo neni, (zadna hlavni silnice, chodniky a podobne, takze nejde mi vubec o to nekoho ohrozovat a tak.. ) takze jestli tu nahodou neni nejaky expert co by vedel jak to odblokovat? :) Dekuju.
BTW: Uz jste nekdo opravoval defekt na Xiaomi Scooter 2 PRO? Ja uz 2x (zadni a predni kolo) a stacilo mi. Dal jsem na oba kola tubeless pneu, protoze to fakt musel navrhovat nejaky kokot. I kdyz nasadit ty tubeless pneu taky nebyl zadny med. Ve predu demontaz motoru, nahrivani pneu v teple vode, tuna WDcka na rafek i pnenu a nasazovani pomoci stanglicek ve sveraku. Snad to chvili vydrzi...
To je vseobecne znama vec, ze na tych kolobejdach je to boj...nastastie som este nemusel riesit.
Btw obcas na bikoch, odkedy prisli kevlary do mody je to kus od kusu. Niektore rafiky vs penu si uplne nerozumeju.
https://www.zpovednice.eu/detail.php?statusik=1202072