Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Rusko vs Ukrajina 6

Něco málo k vedení armády RF:

Putin zuřil a „vyrazil“ čtyři generály včetně velitele Západního vojenského okruhu

Čtyři ruští generálové, včetně Andreje Sičevoje, velitele uskupení Západního vojenského okruhu a velitelů tří armád, byli propuštěni ze svých vedoucích funkcí kvůli porážkám během války na Ukrajině, uvedl novinář Roman Cymbaljuk.

Podle Cymbaluka došlo k odvolání velitele 6. vševojskové armády Západního vojenského okruhu generála Vladislava Jerzova, velitele 1. obrněné armády Západního vojenského okruhu generála Vjačeslava Gurowa a velitele 49. gardové armády jižního Vojenského okruhu, generála Jakova Rjazančeva.

Vojenská technika RF:

Debakl další ruské zázračné zbraně na Ukrajině: S-400 neochrání vzdušný prostor a ani sám sebe

Podvod se „zázračnými schopnostmi“ vyšel najevo nedávno, když S-400 nedokázaly sestřelit jedinou střelu HIMARS ani na Donbasu, ani v Záporoží a Chersonské oblasti. Navíc při úderu na ruskou vojenskou základnu v Ilovajsku rakety HIMARS zničily komplex S-400, který měl tuto oblast krýt před ukrajinskými útoky.

To znamená, že systém protivzdušné obrany S-400 nejen že nezvládá chránit vzdušný prostor, ale není ani schopen ochránit sám sebe!

A právě debakl tohoto systému bude velmi citlivě vnímán případnými kupci, kdy neschopnost tohoto systému reagovat na ohrožení může vést k značným prodejním propadům a problémům koncernu Almaz-Antej.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat