Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobře provedené nalíčení dokáže zvýraznit to, co zvýraznit chceš a potlačit to, co chceš potlačit. D…
gilhad 17.03.2022 21:27
gilhad
A tím úžasným stvořením myslíš konkrétně co? Protože nic takového sem nenašel aby se z tuctovky oškl…
Khkl 31.03.2022 19:23
Khkl
Tak zkus tohle, to se totiž dělá takhle: watch
ApoCalypse 01.04.2022 12:02
ApoCalypse
Cože? Poslal si mi nějakou prasnici na které se změnilo akorát to že je to furt to stejné prase akor…
Khkl 01.04.2022 13:59
Khkl
Ale takto jsou na tom všechny ženský.
Prasak 01.04.2022 15:32
Prasak
Jak tahle?
Khkl 01.04.2022 15:38
Khkl
Jak v tom videu. To, co hledáš ty, jsou dětský tváře, ale časem každá dozraje.
Prasak 01.04.2022 16:10
Prasak
Nejsou dětské jsou to 15-20 lété holky, já se ptám jak se z ošklivé holky stane krásná holka (ve for…
Khkl 01.04.2022 16:14
Khkl
15 - 20 jsou pořád děcka. Ty ještě makeup nepotřebují, ty vypadají dobře přirozeně. já se ptám jak…
Prasak 01.04.2022 19:25
Prasak
Jasně, ale když má osklivej obličej (strukturu obličeje) tak ji ani to nepomůže. nový
Klkl 02.04.2022 15:00
Klkl
Víš hovno a meleš o tom. nový
Prasak 02.04.2022 15:18
Prasak
A kde něco takového je? Nikde na internetu. nový
Klkl 02.04.2022 15:19
Klkl
To máš na mysli třeba toto. Zdroj: super.cz Vždyť je to furt ten stejný ošklivý obličej.. nový
Khkl 03.04.2022 12:09
Khkl
ty co vypadají přirozeně krásné bez make-upu, tak ty jsou nejvíc hnusné ze všech? To je docela sluš…
Prasak 17.03.2022 22:05
Prasak
ty co vypadají přirozeně krásné jako bez make-upu, tak ty jsou přirozeně nejvíc hnusné ze všech? Měl…
Khkl 17.03.2022 22:08
Khkl
Proč by to tak mělo být? Někdo se líčí hodně, někdo málo, někdo vůbec ... Někdo se líčí přirozeně, n…
gilhad 17.03.2022 23:22
gilhad
Ale o tom já nemluvím,jak vypadá obličej, jen to že základ obličeje a rysy jsou furt stejně, pokud j…
Khkl 20.03.2022 03:04
Khkl
Když se budeš jen blbě vykecávat na netu, tak se fakt krásným neuděláš a zůstaneš jen ošklivý :-D[:b… nový
gilhad 17.04.2022 14:18
gilhad
Ano. poslední
Dwane Dibbley 17.04.2022 14:27
Dwane Dibbley

Dobře provedené nalíčení dokáže zvýraznit to, co zvýraznit chceš a potlačit to, co chceš potlačit. Dobře vedená kamera a osvětlení také v tomto směru dokážou zázraky.
Ale krásný obličej protě musí mít ty správné proporce, čisté, rovné zuby, jasné oči a tak.
Takže většina filmových krásek, i kdybys je odlíčil, důkladně umyl a trochu jim učesal vlasy, tak budou pořád vypadat jako normální pohledné holky. A naopak pokud vezmeš skoro libovolnou normální holku, svěříš ji do péče nějakého profi týmu (plus kadeřníka. plus krejčího a tak), který na ní věnuje tolik práce jako na slavnou herečku, tak dostaneš úžasné stvoření.
Teda aspoň dokud se nepohne, nebo nepromluví. To jsou zase jiné dovednosti. Plus samozřejmě hraje roli životospráva, jak jídlo, tak sport - to se podepíše na těle, jestli je to královna pláže, nebo vyvrhnutá velryba. Ale to už není makeupem.

Na druhou stranu, pokud znáš herečku pouze z plátna (kde na ní předtím hodiny řádil výtvarný tým a světla a stíny se nastavují pro každou scénu a každou osobu zvlášť a pak to ještě projde postprodukcí a vyberou se ty nejlepší kusy) a porovnáš ji s "obyčejnou každodenní fotkou", kterou pořídil senzacechtivý tisk kvůli kontrastu, tak to může být na první pohled docela šok. Ale zkus si tu "obyčejnou každodenní fotku" porovnat s fotkou normální ženské v lejím věku (a taktéž bez líčení) a najednou to bude vypadat úplně jinak.

A další obvyklý podraz je, že dobrá herečka ti klidně zahraje o generaci mladší postavu a se správným líčením to projde. Ale na té "obyčejné každodenní fotkce" bys ji měl porovnávat s její nenalíčenou vrstevnící, nikoli s nalíčenou vrstevnicí té postavy (a vem si, že většina ženských se nějak líčí už od školních let).

A poslední připomínka je, že tyhle hvězdy žijou fakt náročný život, jak fyzicky, tak psychicky, takže když některá vyhoří, přestane o sebe dbát a propadne drogám (na které má peněz dost, i kdyby měla rozprodat vše co má), tak to s ní pak jde z kopce dost rychle a dost drasticky - čili porovnání vrcholu kariéry na plátně a o 20 let později zuinované trosky bez zájmu o sebe vyzní skutečně bulvárně. Na druhou stranu tak nekončí zdaleka všechny a mnohé naopak dokážou zestárnout do krásy. Jen se o nich většinou tolik nepíše, protože je to houby senzace.

---

Další kapitolou je pak vystupování, charisma, společenská obratnost, sebedůvěra, znalosti, schopnost se pohybovat elegantně ... tohle samo dělá mnohem víc, než nějaké líčení.

Nejsou dětské jsou to 15-20 lété holky, já se ptám jak se z ošklivé holky stane krásná holka (ve formě co hledám já) když mi na akné, odstínů pleti apod. nezáleží.

Mám na mysli to že všechny výše uvedené proměny nebo to co se vyhledá na google nejsou nikterak šokující až na tyto změny je obličej buď to stejně ošklivý nebo hezký jako takový.

Proč by to tak mělo být?
Někdo se líčí hodně, někdo málo, někdo vůbec ...
Někdo se líčí přirozeně, někdo vyzývavě, někdo nenápadně ...

Když jsem si dal nabarvit vlasy, obočí, přepudroval se, obtáhnul rty rěnkou a leskem a naznačil stíny, tak si toho že jsem vlastně nalíšený nikdo nevšimnul, jenom ppadlo pár komentářů, že vypadám odpočinutě. Když jsem si udělal ve vlasech kovově modrý pruh, tak si toho povšimnuto bylo, ale sedělo mi to ke kostýmu a moc komentářů to samo o sobě nevyvolalo, to už spíš ta kroužková košile a jedenapůlručák. Když jsem si na celý obličej udělal pavouka, že mi totálně rozbil výzor, tak to bylo bráno jako "povedené" a když jsem přišel bez jakýchkoli modifikací, tak to bylo bráno normálně, nikoli, že bych nějak zošklivěl a najednou byl nejvíc hnusné ze všech.

Těžko dokážeš říct, jak někdo vypadá pod líčením, pokud to líčení je uděláno dobře. Může klidně vypadat v podstatě stejně, jen trochu míň/víc výrazně ...
Viděl jsem spoustu ženských, co se běžně líčily a i bez líčení vypadaly stejně dobře, jen trochu míň výrazně. A viděl jsem spoustu ženských, co i s líčením vypadaly jak blbě restaurovaná freska. (viz RedMaX)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru