Je pití slivovice záležitost mužnosti?
Když jsem byl kido tak mi stačilo víno, pak tvrdý alkohol a nyní piju slivovice. Běžný tvrdý alkohol beru nyní jako štávu. Jedná se o další součást mužského (tzv. chlapáckého) vývoje, nebo se jedná o těžký alkoholismus? Už jsem vypil litr a půl vody na zahnání žízně, takže slivovice minimálně podporuje pitný režím a tím pádem zdravý mozku i ledvin (normáilně piju půl litr vody denně.
Ano je to alkoholismus, nic chlapáckého na tom není.
To je alkoholismus. Pitny rezim nepodporuje - alkohol dehydratuje, proto tolik pijes.
A já dodám, že to právě poškozuje tělesné orgány. Nejlepší cesta jak je poškodit.
Chlapák už jsi, vždyť máš ajfouna. Takže ho stačí ukazovat a pít cokoliv. Co je zdravý mozku nevím, ale tebe se to moc netýká.
"zdravý mozku" je přece oslovení.
Ano je.
A pokud sem dáš svou fotku s flaškou slivovice v jedné a nejnovějším ajfounem v druhé ruce, dívenky budou před tebou padat na kolena.
Kdyby na kolena...
Oni te tu strasi, kvuli jednomu loku slivovice, natoz kupovane od Jelinka, se alkoholikem nestanes. Ale zdravej mozek se ti z piti alkoholu taky nevytvori, kde nic neni ....
Hned z prvni vety je to jasnej alkoholik co potrebuje vetsi a vetsi davku. Chlasta pro efekt alkoholu. Jen nechapu proc povazuje slivovici za neco vic nez tvrdej alkohol. A ani jsem netusil ze Jelinek dela slivovici, vzdycky jsem to mel jen za lih s aromatem.
A ty věříš, že píše pravdu. Je to místní pohádkář. Na druhou stranu, máme o čem plkat.
Slivovička po ránu je lepší, než celý den hovno!
Zapomněl jsi na játra. Přečti si něco o cirhoze.
Záleží na tom, co si kdo pod slovem mužnost představuje. Pokud myslíš potenci, tak nikolivěk.
Já taky prošel mužným vývojem... Nejdřív pivo, pak víno, potom tuzemák. Následně už jen slivovici,
a potom čistý líh. Nyní trénuju s metylalkoholem, až se zdokonalím, přejdu na etylénglykol.
Pak už budu chlapák neodolatelnej..
Superchlapák, prostě frajer s bílou hůlkou.
jj, černý brejličky a bílá hůlčička, to jsou oni.
Já jsem to vzal zkratkou - všechno naráz.
Ten smajlík naznačuje mnohé...
výsledek tvé metody- všechno naráz.
Ten tvůj toho vypil a sežral/vyblil víc: 62.00 KiB : 71.37 KiB - takže nový Vánoční rekord!
PS: Zatímco ten první smajlík blinká, ten tvůj to žere... Ale to byl asi smysl, jenom jsem si toho hned nevšiml.
Je pití slivovice záležitost mužnosti?
Jak známo, pokud článek začíná otázkou tak odpověď je nejspíš NE a článek netřeba čísti.
Pitie slivovice sposobuje vypadky poradne.
Tento posledny asi 16h bol sposobeny tym, ze som spustil zalohovanie a odisiel z domu ku kamaratovi, kde sme vypili flasu slivovice.
Medzitym pri zalohovani zlyhalo jadro poradne a server zamrzol.
Na druhy den mi bolo zle a cestovali sme hned od kamosa ku svokrovcom (120km), takze som si pozrel telefony az na vecer, ked som zistil, ze nejde poradna.
Vzhladom na to, ze neslo o bezny vypadok a nefungovalo po restarte drbd, pretoze sa poprehadzovali disky a mne bolo stale slusen zle trvalo dadsich 30-40min kym som problem odstranil.
Nie pitie slivovice ne je zalezitost muznosti, je to blbost...hlavne vypit celu flasku naraz.
Podotykam, ze som pil jednu z tych najkvalitenjsich, takze nastastie si to na druhy den neodniesla az tak hlava ako zaludok, ale aj tak mi bolo slusne soufl a nevedel soms a sustredit moc dobre.
Já jsem si říkal, že se něco podělalo, ale alkohol jsem v tom nehledal.
Taky mohl nablít do serveru a to by poradna nejela ještě dýl.
Tohle je zas téma jak víno.
To je téma jak šlihovica.
No hlavně že jsi přežil a snad i ještě vidíš.
Dává pojišťovna příspěvek na BH+ČB?
ZP nevím, ale ÚP dává. A ještě dostaneš psa.