"Miláčku, představ si, že by se o tebe ucházely dvě dívky, jedna krásná, druhá inteligentní. Vybral by sis krásu nebo inteligenci?" "Ani krásu ani inteligenci, já chci tebe."
Člověk se stále dozvídá něco nového. Do dnes jsem asi neslyšel, že by se v souvislosti s výškou holek používalo slovo "nižší".
No tak technicky vzato to má správně... Antonymum ke slovu vyšší je nižší, ne?
A co když se někomu nelíbí ani vyšší, ani nižší, ale střední?
Ono taky záleží, jak myslíš vyšší/nižší vůči čemu? A rozhodně u žen nepodceňovat i druhý rozměr - šířku...
Asi vůči hodnotícímu ...
I tak je to pro mě mezi fyzickými kritérii až kdovíkolikáté v pořadí důležitosti - a to ta fyzická jsou stejně ta míň důležitá.
Ked sa iba nezvalí na posteľ ako mŕtvola, ale použije trochu predohry a romantiky, tak výška je nepodstatná. Ja som sa bohužiaľ stretol aj stou prvou možnosťou
A co spíše stejné?
"Miláčku, představ si, že by se o tebe ucházely dvě dívky, jedna krásná, druhá inteligentní. Vybral by sis krásu nebo inteligenci?"
"Ani krásu ani inteligenci, já chci tebe."
Člověk se stále dozvídá něco nového. Do dnes jsem asi neslyšel, že by se v souvislosti s výškou holek používalo slovo "nižší".
No tak technicky vzato to má správně... Antonymum ke slovu vyšší je nižší, ne?
A co když se někomu nelíbí ani vyšší, ani nižší, ale střední?
Ono taky záleží, jak myslíš vyšší/nižší vůči čemu? A rozhodně u žen nepodceňovat i druhý rozměr - šířku...
Asi vůči hodnotícímu ...
I tak je to pro mě mezi fyzickými kritérii až kdovíkolikáté v pořadí důležitosti - a to ta fyzická jsou stejně ta míň důležitá.
Ale holt se najdou lidi, kteří na nich nevém proč bazírujou
https://www.youtube.com/watch?v=lkwaEQpmUwE
Třeba tazatel myslel holky do 12 let
Jenže ve tvém pojetí "střední" znamená o 2 hlavy vyšší než většina smrtelníků
Nemůžu za to, že je většina lidstva zakrslá...
Mě spíše užší než širší
Z profilu nebo bokorysu?
Není to totéž?
Eh, chybička se vloudila. Mělo být z přímého pohledu nebo profilu...
Radši vyšší, můžou si věšet záclony sami a dosáhnou na věci v horních policích kuchyňské linky.
Stačí cca tři čtvrtě metru, aby si nemusela klekat...
Hm, nic moc představa.
Mám jednu podobnou s Ilonou
Hehe. Pšššššt!
Ideální výška pro danou činnost.
Jo, aby tě praštila pěstí do koulí...
Nie je to pre mňa podstatné.
Ked sa iba nezvalí na posteľ ako mŕtvola, ale použije trochu predohry a romantiky, tak výška je nepodstatná. Ja som sa bohužiaľ stretol aj stou prvou možnosťou