Myslíte si, že dokáže jedna žena ucpat záchod?
Myslíte že může jedna samostatná žena ucpat záchod? Měl jsem návštěvu tak mám podezření. Nikdy jsem to v životě neslyšel, žena přece nejí jako chlap.
Myslíte že může jedna samostatná žena ucpat záchod? Měl jsem návštěvu tak mám podezření. Nikdy jsem to v životě neslyšel, žena přece nejí jako chlap.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Ano.
Pokud ji nenaporcujes na dost male kousky tak ano.
Znám ženský, který toho sežerou víc než průměrný chlap, a stejně váží 50 kilo i s postelí.
Když to jde ucpat hovnem, tak to jde určitě i ženskou.
Spíš bych tipoval na nějakou tu dámskou potřebu. Nemyslím si, že by šlo ucpat záchod hovnem, ale vložka to zvládne hravě (ne nadarmo jsou třeba na toaletách ve vlaku upozornění, že se tam takové věci nemají házet (u regiojetu dokonce i tam, kde mají díru na koleje, u čd jen tam, kde maji vakuový záchod)).
No já myslím, že na ucpání by stačila i jen noha, netřeba tam cpát celou ženskou.
A proč ji cpát do záchodu, když ji můžeš vyhodit z okna?
Držím se tématu - žena vs. záchod. Takže hledám možnosti ucpání záchodu ženskou. Je to prostě v teoretické rovině úvah, asi jako v kruhu astrofyziků.
Ona ten záchod nejspíše sama neucpala. Ona jen dodala ten posední kousek...
Konečně debata o něčem.
Nejlepší sabotáž je v přízemí výškové budovy spojit několik tamponů gumičkou, přivázat na provázek cca 2 metry a spláchnout. Vyřadíš tím celou výškovou budovu na několik dní z provozu. A i jeden tampon zabalený v toaletním papíru dokáže divy.
Ty vole, je ti jasný, že dáváš na net záškodnický návody, který dodnes spousta lidí ani neznala? O tom tamponovým granátu jsem nevěděl ani já.
No ale kde to vyzkoušet?
To víš pět let praxe s hovnocucem dělá hodně.
Tohle má asi jednu chybu. Pokud to uděláš přes WC ze svého bytu, sám se "zahltíš".
Jak už psal IQ37- nesmíš to dělat ze svého bytu, jinak všechen odpad z horních pater té výškové budovy místo ucpanou stoupačkou proteče tvým bytem.
Tak poprvé mne těší, že bydlím v nejvyšším patře. Jinak nadávám na nejezdicí výtah...
Ak nemas na WC kos na odpadky, tak je to jasne.
Když ti tam sokolice pere použité vložky, zahltí. Chlap statečně zasere septik, není to ale nevratné (stačí štětka). Baba do záchoda narve vše včetně potenciálně nechtěných plodů. Odpověď: ano, žena diskriminuje záchod víc než chlap.
Kdysi dávno na jednom internátě hodili spolubydlící neoblíbenímu sportovci do mísy atletickou kouli. Jeden by nevěřil, jak se to blbě vyndavá.