Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Chtěl bych si začít dělat svoji šunku

Pokud bych měl možnost volby, hliníku bych se vyhnul. Negativní vliv na zdraví byl už prokázaný. To už radši ten plast.
Taky patřím ke generaci, která jedla hliníkovými příbory, dlabala z ešusů atp., ale hliník bych nechal leteckým konstruktérům.

jinak samotný šunkovar až tak nerozhoduje - má-li být šunka soudržná, je potřeba dobře připravit kvalitní surovinu - pak lze šunku připravit i v půllitrovém hrnku, na kterém stojí další půllitrový hrnek naplněný vodou (osobně vyzkoušeno).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat