Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

Nesmysl, jsem v podstate cisty platce zdravotniho pojisteni, nebyvam nemocny vcetne covidu a jedine, co za me pojistovna hradi, jsou nesmyslne antigenni testy na covid, na ktere musim chodit, protoze mam pribuzneho v nemocnici. Rad bych misto nesmyslu typu testovani covidu prispel ze sveho zdravotniho pojisteni neslysicim na prislusny aparat.

Nakonec pracoval jsem s clovekem, jehoz 14lety syn potreboval naslouchadlo. Protoze byl kluk sportovne nadanej a sportoval rad a casto, oddelal to naslouchatko za 2 roky, ale pojistovna platila po 5 letech, presne uz se nepamatuju, ale proste musel vzdycky 2 dve naslouchatka zaplatit tatik a jedno pojistovna. Pritom jedno bylo nejakych 35 tisic nebo tak nejak, v te dobe dva prumerne platy a pritom musel tatik platit hypoteku a uzivit rodinu. Proste to, ze by resenim bylo trzni zdravotnictvi muze rict jen nekdo, kdo sam zdravotni pomoc v zivote nepotreboval.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat