
Nápad na dobrou večeři/svačinu
Recept sem vymýšlel sám. Je fakt výborný už sem si to dělal 4x.
Připravíme si:
Toastový chléb 6ks
Feferonkový krém
Ředkvičky
Bazalka (jeden listek)
Salát:
250g tuňáka
300g okurka
375g Rajčata
60g Jalapeno papričky zelené
Pepř
Carolina Reaper chilli (4-5 semínek)
Sůl Himalajská
Sůl Mořská
Sůl Kamenná
Kari
Majoránka
Tunak, okurka, rajcata, paprika. To jsi fakt nevymyslel ty. A s himalajskou soli jdi nekam, jeste abych to daval do pentagramu z magickych kristalu a pul hodiny nad tim krouzil virguli...
Mám na mysli kombinaci..
A v jakém přesném poměru se mají dávkovat ty 3 druhy soli? To je třeba upřesnit. Abych to náhodou nezkazil a přes ty pálivé přísady to pak nechutnalo jinak.
369,4g + 58,12g + 324,1g. Aby to vypadalo "vychytane" a "velice originalne". Kdyz uz musis odvazovat i okurku a rajcata a prepocitavat seminka z papriky (dulezity je evidentne jen pocet, nikoli velikost).
Koukám, že už to máš doladěné líp než autor. Díky za upřesnění, ale stejně to nikdy dělat nebudu- váhu mám jen na desetiny gramu, takže tu druhou sůl bych nenavážil přesně.
A přes 750 g soli se mi zdá dost, tak bych ani nevěděl, jestli je mi pak blbě ze soli nebo feferonek.
Kdyby tam bylo 376 gramů, tak by to z toho tousťáku klouzalo?
A kurz vyšívání zahajuješ kdy?
Daleko větší pochoutka jsou katalánské bochánky.
To máš plechovou hubu a prdel?
Ne, ale stojí to za to
Možná kdyby sis to fakt udělal čtyřikrát, nevymýšlel bys takový nepřesný píč..ny