Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemZamknuto Otázka pohlaví a vůbec.

Dnes jsem se zahloubal nad tímhle článkem:
https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/glosa-hej-osobo.A210511_133317_p_spolecnost_wag

Rád jezdím do lázní, chodím tam na taneční zábavy pro lázeňáky a často vyzvu některou dámu k tanci.
Tak mne napadlo (tedy mimo jiné, třeba proč obvykle pánové vyzývají k tanci dámy, že by někde vyhlašovali dámskou volenku, je velká rarita - není to dyškryminácyja a sexismus?), jak to bude v budoucnu, například jestli než půjdu vyzvat k tanci dámu nebudu potřebovat od ní písemný souhlas (samozřejmě potvrzený notářem), že smím.
Nebo že ta na pohled dáma se necítí být dámou ale příslušníkem některého z dalších padesáti šesti pohlaví a bude se na mne dívat jako na úchyláka, asi tak, jako kdybych v současnosti chtěl k tanci vyzvat pána - jak se to dozvím, když rubrika "pohlaví" bude v občanském průkazu chybět?

Čeká nás zajímavá budoucnost.
::):-?:x::beer:

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bulharsko se přidalo k Maďarsku. A podle neziskových organizací k Rusku. Minulý týden tam byla schvá… nový
Jan Fiala 13.08.2024 15:34
Jan Fiala
Já se Bulharům a Maďarům nedivím. Děcka, který v hovězích (pubertálních) letech samy nevědí, co se s… nový
Prasak 13.08.2024 18:36
Prasak
Zkusím to tu zablokovat a začít druhý díl: https://debaty.net/discussions/3277774-otazka-pohlavi-a-v… poslední
Yarda 18.11.2024 10:12
Yarda

Bulharsko se přidalo k Maďarsku. A podle neziskových organizací k Rusku. Minulý týden tam byla schválena novela zákona, podle které se ve školách zakazuje propagace menšinových sexuálních orientací a genderových identit. Neziskovky bijí na poplach a volají po zásahu Evropské unie.

Bulharsko se stalo středem pozornosti, když minulý týden ve středu tamní parlament odhlasoval, že ve školách nesmí být šířena LGBT propaganda.

Jasne, neziskovky rvou, protoze jim jde o prachy (vzdy az na prvnim miste).
Na druhe strane, nemela by byt na skolach zakazana jakakoliv propaganda cehokoliv?

Já se Bulharům a Maďarům nedivím. Děcka, který v hovězích (pubertálních) letech samy nevědí, co se sebou, pak ze sebe dělají lesby a gaye, protože nedokáží najít protějšek druhého pohlaví. Mají zmatek v hormonech a neziskovky jim udělají ještě brajgl v hlavě, objeví v sobě problémy, který doposud neexistovaly.

Zpět do debat Nahoru