Greta opět řeší velký světový problém
https://www.novinky.cz/muzi/clanek/greta-se-raduje-mensi-penisy-by-mohly-probudit-svet-40355243
Chudinka je ve stresu, že se o ní už nemluví a nepíše a nikam ji nezvou, tak se zase sama ozvala.
Tak jsem zvědavý, kdy to sama Greta nebo nějací úředníci z EU začnou kontrolovat a měřit.
Až ji tam někdo strčí malej penis, tak se radovat přestane.
Uvidíme jak se pak bude smát do Ò
Pokud se nějaký dobrodruh najde. Ale možná by pak přišla na jiný myšlenky.
Takze celý titulek by měl být spíš:
Strejda HPET si na ní klidně protáhne záda.
O panenství jsem došel s horší, krátké kudrnaté vlasy a kozy jak dva věšáky pod bojlerem na bečce, přežil bych i Gretu.
Tak když nic jinýho, tak je mladá a zezadu by ses jí dívat do očí nemusel.
Klidně aji do očí, cumshot nebo jak se tomu mezi mladýma dneska říká.
Hlad je nejlepší kuchař a i škaredé dveře mužou otevřít cestu do ráje.
V poslední době mi připadá, že si spletla ty molekuly CO2, které kolem ní poletuji s molekulami C7H8 a pořádně se nadýchala
Byla vhodná, byla použita pro daný účel, ale už je vytěžená a nemůže se s tím smířit.
No jo, Covid jí překazil tažení.
Musel jsem si ten vzoreček najít, my se ve škole učili C₆H₅CH₃ :)
Každopádně hrozba zmenšování vrabečků by mohla k ekologičtějšímu chování (jedno zda skutečnému či domělému) přivést značnou část populace. Jestli má nebo nemá pravdu, je nakonec asi jedno. Tím, jak se přemnožené lidstvo k planetě chová, vede jedině k průšvihu. No, ještě 98 let maximálně…
Minimálně ušetříš trochu latexu na kondomech
A neplete si ta obludka penis se svíčkou? Jep/b/tišky to prej tak mají. Kdybych ho měl do ní strčit, potřeboval bych čtyři viagry (aby byl aspoň menší, jak má ráda).
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/grete-vztycili-bronzovou-sochu-40355677 me uz ta Greta prijde jako ultimatni trolling, je mi lito tech lidi co ji vyslovene nenavidi.
No oni to ale ako trolling nemyslia. Čo je to za šialenú krajinu, v ktorej strhávajú sochy vedcom, profesorom, moreplavcom, obchodníkom, filozofom, ktorí krajinu posúvali dopredu, len trebárs mali na dnešnú dobu trochu neprimerané názory či (na dnešnú dobu) problematické obchody, na ich dobu však úplne prijateľné, ale postavia sochu mladej nevzdelanej aktivistke, ktorá navyše nič z toho, čo hovorí, nemá zo svojej vlastnej hlavy...
A hned se jeden chytil :) Co jsi rikal na tu pozlacenou Trumpovu sochu?
Stavět sochy žijících je zvrácenost vlastní diktaturám a kultům osobnosti.
Muzes tuhle myslenku nejak rozvest?
Pokud se stavěla socha někomu živýmu, byla to obvykle lidská zrůda - Stalin, Gottwald, dynastie Kimů v Korei.
Má-li dotyčný v sobě kouska cti a rozumu, nenechá si stavět svoji sochu, protože teprve až dějiny přežvýkají činy dotyčné osobnosti, tak pak lze naznat, zda dotyčný zaslouží takovou hmotnou připomínku. Představ si, že by někdo v 30. letech stavěl sochu Churchillovi. Asi by si mnozí klepali na čelo, protože v první světové se moc nevyznamenal. Až s odstupem času se daly vážit jeho skutky a přínos pro lidstvo. Dokud však někdo žije, může ještě natropit takový věci, že taková socha bude akorát připomínkou hanby těch, co ji vztyčili.
Takze Gretu stavis na stejnou uroven jako Stalina ci Kima? Taky je trochu rozdil kdyz si nekdo udela jednu malou, nez kdyz to vladnouci trida nechava stavet povinne a masove. Tuhle srandu muzou kdykoli roztavit.
Tak má ještě dost času udělat nějakou volovinu. Za 40 let se může ukázat, že to co prosazovala, tedy zelený šílenství (ať už si o tom každej myslí co chce), způsobí ekonomický kolaps Evropy a třebas přivede do války.
Velikost sochy není rozhodující, ani jejich počet - jde o to, že někdo adoruje někoho, jehož činy ještě nestihly posoudit dějiny. Vztyčení té sochy na půdě univerzity vyjadřuje a podsouvá "správný názor", tedy že na její půdě není jiné myšlení vítáno. Což není zrovna demokratické.
Me opravdu fascinuje, co z jedne sochy dokazi nekteri lide vydedukovat.
To má být pokračování diskuze? Tímto jsi to utnul a přitom jsi sám žádal, abych to rozvedl.
Chtel jsem vedet, proc je tak spatne stavet sochy zivim, ty jsi "argumentoval" diktatorama. To ty jsi utnul jakoukoli rozumnou diskuzi a pak jsi jeste prisadil dalsi dedukci co jedna socha grety vsechno znamena v duchu "nenavidim gretu". Tady uz zadna diskuze nebyla...
Takže zřejmě budeme muset počkat, až nás prevalcuje islám. Pak bude pokoj o vsech soch, obrazů apod.
Tak ted by jeste mohl nekdo prihodit Sorose, a budeme to mit snad komplet.
Ještě gejtsovu čipovací vakcínu.
A nenapadlo tě prozaičtější vysvětlení, že třeba jen kancléř té univerzity si při pohledu ze svého okna na sochu Gréty dělá dobře ? Proč by si v takovém případě její sochu nevztyčil ?
Perverze a fetiš! Tak to jo.
Jiz od počátku lidstva to lidé dělají, ať v kultech postavičky ze dřeva a hlíny z hoven africké lamy, sochy bohu a nějaké slepé víry ke které se modlí (lidé potřebují nečemu věřit i když ví že to lež), následovně diktatoru a teď hrdinú, vše je to bulshit a symbole které lidi buď klamou, nebo manipulují.
To je tady material. Stari dedci se bavi o osmnatce jak by ji vymleli a jeste ji pomalu srovnavaji se Stalinem...
Ó, velký jemnostpane a vzore ctnosti!
Až budeš dospělej, tak se s tím taky srát nebudeš. Ale chápu, mezi buzíkama se o holkách bavit nebudete.
Presne, taky budu velkej tvrdak co na internetu bude urazet o par desitek let mladsi holku...Kurva chytni se za rypak dedku..
Dospěj, sopláku.
Vážně? Já mám dospět? Ty jsi úplně marný když si ani neuvědomuješ jak se chováš. Ve svém věku už bys toho rozumu trochu mohl mít.
Ne. Jsi mi prostě u prdele i tvoje aristokratický divadýlko.
Tak proč ta neutuchající potřeba se vyjadřovat k mým příspěvkům?
Prostě se mi chce.
Odpověď hodná tak puberťáka a ne starého chlapa..
A podla vsetkeho rozoberaju len jeden vtipny tweet, ktory media vytrhli z kontextu a nafukli aby mali dalsi debilny clanok.
A ty jsi asi moc mladý aby jsi pochopil sarkasmus.
Proti Greta nic nemám, jen proti tomu, že je to jen další komerční předmět, loutka někoho jiného, tak jak jakési hlášky o penisu ktere jsou jen kvůli upoutání pozornosti.
Človek nemusí byt dědek aby toto pochopil. S trochou péče to pochopí i slabší jedninci.
Navíc uroveň zdejších debaty znáš, divím se jen tomu, že se divíš.
Neco pro mistni burany ) https://dixiegear.cz/produkt/greta-rust-grey/