Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zpomalený růst svalů

Zdravím,

Je mi 17 let, měřím 188cm, vážím 59kg a i když mám poměrně velkou sílu, tak na to prostě nevypadám. Do posilky chodím už čtvrt roku a pořád na mě to není vidět, tak nevím čím to může být jestli mám tak zrychlený metabolismus, že si můj organismus bere zásoby ze svalů, fakt nevím.

Poradíte někdo prosím jak bych s tím mohl něco udělat, aby se dal růst svalů zrychlit? Když se podívám do zrcadla vypadám jak tyčka s tím že mi nechci to říct trochu vyčnívají žebra a to jím normálně.
Díky za radu.

Předmět Autor Datum
Nevím, kde bys při 190cm a 60 kilech chtěl nějaké svaly hledat :-) Já měl jako mládenec (a aktivní s… nový
L-Core 16.01.2021 17:03
L-Core
Už jsem ti odpověděl v PC. Potřebuješ bílkoviny. Žer maso a nic sa ti nestane. Nejlépe bůček. Zapíja… nový
mif 16.01.2021 19:08
mif
Toto nie je poradna, ale o raste svalov mozeme debatovat. Musis vyzerat hrozne, pretoze mam o 10cm m… nový
fleg 17.01.2021 13:15
fleg
Poznamenal bych, ze nejak mezi 17 az 22 jsem mel 73 kg, pri 197cm... Nic mi nebylo, holt jsem byl ta… nový
lucifer 17.01.2021 22:53
lucifer
To je pekne, ale hormony dostavaj facky. Mit pod 8% telesneho tuku je pro chlapa nezdrave, to muzou… poslední
Sempron 17.01.2021 23:02
Sempron

Toto nie je poradna, ale o raste svalov mozeme debatovat.
Musis vyzerat hrozne, pretoze mam o 10cm menej a pri rovnakej vahe som vyzeral ako tycka tiez. Ty musis vyzerat ako supertycka;o).
Cvicenim som sa dostal na 70Kg, ale pri mojom vtedajsom zivotnom style (male neresti vela sportu) a typu mojej postavy som sa sa nemal ako dostat vyssie beznymi metodami.
Dobra sprava je, ze dnes mam 85, chvilami aj 88kg a stacilo si len pockat.
Tajna rada na zaver...najviac clovek zacne priberat v manzelstve, respektive akonahle s niekym zit, su tam deti a pod...ide do kolobehu a zrazu sa na teba kazdy rok nejake to kilo nalepi.
Ak ches odbornu radu moze si kupi tnejaky Megamass a zrat do potreningu, ale len si tym zbytocne rozbijes zaludok a metabolizmus. A nemysli si, ze priberies len svalovu hmotu s tymto energetickymi bombami, pretoze obsahuju pomerne malo bielkovin.
Inak ak by si do seba zase zacal strkat proteiny, ktore tvoje telo nema, kde spotrebovat aj tak vacsinou z nich zase vyhodis na zachode a zbytocne "prekyslis" organizmus.

Poznamenal bych, ze nejak mezi 17 az 22 jsem mel 73 kg, pri 197cm... Nic mi nebylo, holt jsem byl takova chodici kostra (na stredni jsem mel prezdivku "rebrinak") - porad venku, aktivni az az, jidlu jsem moc nedal, jinak zdravy - tak me to nikterak netrapilo... A jak pises, prislo manzelstvi, pravidelny rezim, min aktivity, ted jsem spolehlive s rezervou nadcent. A taky to neresim, tak to holt je.

To je pekne, ale hormony dostavaj facky. Mit pod 8% telesneho tuku je pro chlapa nezdrave, to muzou mit jen lidi co pouzivaj anabolika.
A rozhodne ten trouba nepribere svaly kdyz sni par jogurtu za den, a jeste ma vysoce pravepodobne testosteron na minimu.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru