Pro Semprona - proc je iPhone lepsi nez Android
Sem davejte pouze argumenty, v cem je iPhone lepsi nez Android
Rozhodne sem nepatri argumenty, v cem je naopak Android lepsi, nebo vhodnejsi, nebo technicke udaje vyznivajici v neprospech iPhonu (na to si laskave v pripade potreby zalozte jine vlakno) - tato debata nema poryvat vsechny aspekty, pouze ty pro iPhone pozitivni
Pozitíva:
trošku viac blbuvzdornejší systém,
trošku menej náchylný na malware,
aktualizácie/podpora systému
Negatíva:
všetko ostatné, vypisovať to tu nebudem, lebo ani nechceš. Ale je ich kopec.
Tohle je podle me negativum, respektive duvod, proc je to vic blbuvzdorny (uzavreny system).
Je to dalsia zbytocna debata, pretoze tieto veci boli uz preberane milionkrat.
Hlavna vyhoda a nevyhoda zaroven je uzavrety ekosystem s minimalnou interakciou uzivatela.
Niekto tvrdi v dizajne, ale to je silne diskutabilne vzhladom na osobne preferencie kazdeho, aj ked dizajn Apple bol kedysi naozaj zaujimavy a inovativny aj pre mna (tym nemyslim u mobilov).
Některým jedincům zvyšuje jejich ego.
Jsem rad, ze zavistive komentare nechavas v tomto zbytecnym vlakne a nespinis mojí seriózní diskuzi. 👍
Nevím co ti kdo závidí, ale mobil značky Apple to nebude S tím krámem di do řiti.
To máš stejné, jak když jeden zaměstnanec u mě v práci, chce za starý Iphone 4s 3000Kč. Když jsem mu řekl, že je to stará plečka, tak mě odpověděl že je lepší jak tvoje Lumie 950. Já říkám jasně, mám větší displej s větším rozlišením, a vše ostatní mám na jiné urovni, a on odvětil je to Apple, proto je lepší...
Stručně řečeno majitelé Iphone jsou totální idioti, jinak nevím co si mám myslet.
Lumie 950 No ty vole! Ale jo, sám jsem ji taky ještě nedávno používal, ve verzi XL. No a pak se zadařilo sehnat HP Elite X3. Lumie ale odpočívá coby záloha.
Neodddiskutovatelne plus - system odladeny vyrobcem pro konkretni hardware, vyrobce HW je soucasne i vyrobcem/vyvojarem sw. Oproti slepenine by Google pozohybane kazdym vyrobcem HW jinak...
- vse ostatni je spis minus.
Na iPhone se možná líp balí holky, i když asi jen jednodušší blondýny.
Pořídil jsem si letošní SE. Na prestiž prdím. Byla prostě potřeba nového telefonu a ze zvědavosti jsem sáhl po tomhle. Moje první jablko. Po 2 měsících spokojenost. Všechno je svižné a bez problému funguje kdykoliv potřebuji. Slibují dlouhou SW podporu, možná až 5 let. To mě zaujalo a sáhl jsem tedy raději po 128 GB verzi. Třeba to bude první telefon, u kterého zastará baterie dřív, než HW/SW.
Řada fičur je brána některými uživateli jako negativum a některými jako pozitivum.
Např. neexistence custom launcherů. Pozitivně se to dá brát tak, že Apple vymyslel funkční a ergonomický způsob, jak uspořádat aplikace, ikony a akce. Negativně se to dá brát tak, že uživatelé, kteří preferují jiný, pro ně efektivnější způsob, mají smůlu.
Osobně si myslím, že má lepší baterii a také rozhraní pro uživatele
jako ze iphone ma lepsi baterii? to vazne? :-o
iPhone má VŠECHNO lepší, to nevíš?
Jo, zname: Sovetske damske naramkove hodinky jsou nejlepsi, nejvetsi, nejtezsi a nejrychlejsi na celem svete