Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Další iniciativa, jak ještě lépe šířit koronavirus: ...Iniciativa Chcípl pes, která brojí proti vlá… nový
Yarda 19.01.2021 11:23
Yarda
Myslím, že o byl fleg, kdo mi nevěřil, že lidi nehlásí hygieně kontakty na další lidi, se kterýma př… nový
Pavel 19.01.2021 20:08
Pavel
Nespominam si, na to, ci ludia nahlasuju poctivo svoje kontakty nemam asi ziaden nazor, pretoze to z… poslední
fleg 19.01.2021 20:13
fleg

Další iniciativa, jak ještě lépe šířit koronavirus:

...Iniciativa Chcípl pes, která brojí proti vládním opatřením, dnes oznámila, že zakládá politickou stranu. „Z každé prodejny, restaurace nebo prodejny a jakékoliv další provozovny se tak může stát politická buňka, kde budou probíhat politická jednání. Hlásit se tam budou moci členové a provozovny díky tomu budou moci fungovat,“ uvedli aktivisté....

Pane Bože, do čeho´s to duši dal?

BTW: Co to tady zavřít a pokračovat v dalším tématu?

Myslím, že o byl fleg, kdo mi nevěřil, že lidi nehlásí hygieně kontakty na další lidi, se kterýma přišli do styku v době infekce.

Lidé prosí své známé, aby jejich jména nesdělovali hygieně. Bojí se nemocenské a nižšího platu

Kdyby pozitivní člověk své kontakty nahlásil při epidemiologickém šetření, museli by dotyční na test a přišlo by se na to, zda covid mají. „Když kontakt nehlásím, pak ho nikdo nevyřeší, a když nebude mít příznaky, vesele bude chodit po světě a šířit to dál,“ upozorňuje Chlíbek.

Lidé se dle odborníků nechtějí dostat do „spárů“ hygieny především proto, že by neradi skončili na nemocenské a pobírali nižší plat. Pro řadu z nich by to mohlo znamenat existenční starosti, neboť nemocenská se vyplácí jen zhruba do výše 60 procent platu.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/lide-prosi-sve-zname-aby-jejich-jmena-nesdelovali-hygiene-boji-se-nemocenske-a-nizsiho-platu.A210119_104149_ln_domov_lros

Zpět do debat Nahoru