Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Asi jsem už starej na to, abych pochopil současnou dobu

Moralna nadradenost to nie.
Ked ja mam IQ 130 a niekto 100 je jasne, ze som mudrejsi, lepsie mi to mysli. To nie je nadradenost, to je fakt. Necitim sa nad tym clovekom, on vie zase mozno hrat na hudobny nastroj, co ja neviem.
Idiot je medicinska kategoria od urciteho stupna IQ, takze to tiez nie je nadavka vzdy.
To, co chces ty chapem, ale to je presne opacny extrem ako sa pomaly deje dnes, ked sa ozyva jeden idiot za druhym, ze mu vadi toto a hento. Zabudas, ze prave demokracia umoznili vzostup roznych pochybnych hnuti. Staci sa pozriet na vzostup popilarity roznych uletenych nazorov, kotre sa uz v minulosti stali z mensinovych mainstremovymi.
Dnes mas na webe necenzurovany obsah a co je jeho dosledkom?
Kopec ludi veri na ovladanie sveta par rodinami, dalsi na Slobodomurarov, ci Iluminatov, v TV mas bezne dostupne dokumenty o Reptilianoch...co je mozno sranda pre teba a pre mna, ale ta sranda prestava ked musi moje dieta chodit do skolky s inym, nezaockovanym lebo jeho matka je bio a citala, ze ockovanie skodi, takze ho zaockovat neda.
Zober si, ze strana, ktora ma 10% tak jej vodca ti s vaznou tvarou tvrdi, ze ockovanie je tu na to, aby do nas vstrekli nejaky chip...a samozrejme jeho volici mu to veria. Stale sranda? Pre mna uz ani nie, skor hrozna, ze ludia su ochotni uverit hocijakym bludom.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat