Jedna z nejdražších je tuším ze slovních hoven, ovšem jak chutná nevím. (mimo kávu samotnou je důležité jak je připravena, já třeba piju hlavně turka, 4-6 Deně, i když mám rád ty silné italské šálky co toho mají na jedno vyplachnuti huby, není to pro mě)
PS: Jinak nuda se da zabít i jinak jak na internetových fórech.
Cibetka je spis takova divna kuna, nez slon.
Myslíš cibetkovou kávu? O slovních hovnech jsem neslyšel.
Pardon, ze sloního trusu. Cibetkovou jsem popravde ani neznal.
Že se kafe dělá i ze sloního lejna, to jsem netušil. Proč to vůbec nějak zpracovávají, když - jak je vidět - člověk sežere (vypije) doslova všechno? Kdoví, co naši mudrcové dělají na ČOVkách...
Jako treba na zahranicnich internetovych forech
Když se ptáš takto, tak pro tebe bude dobrá i Jihlavanka.
Já už dlouhé roky piju jen Nescafé Gold, denně 3-4 hrnky, bez cukru, bez mlíka. Slabé, říkám tomu "hrušková voda".
tak ale on sa pytal na kavu
Jacobs Krönung instantní, 3 - 5 hrnků. Samozřejmě "akční".
Když už je tu řeč o kávě; znáte někoho ve svým okolí, kdo kávu vůbec nepije?
Ano, z kolegů v práci, známých či příbuzných vím tak o 10 lidech, co nepijí kávu.
Napriklad ja.
ano, ja, 19 rokov som pil 2 denne, teraz po tom co som prestal fajcit nepijem ani kavu.
Ja ji piju minimalne. Obcas si nekde dam latte nebo cappuccino, ale to je tak vsechno.
Já. Kdysy jsem četl článek ve 100+1 s názvem "Posvěcený fet" a od té doby nepiji kafé.
Keby si nejedol/nepil podla clankov, uz davno zomries od hladu/smadu :)
Tak ono co neni droga ze..
Tak v tom případě nedáš do huby ani salám.
Kdysi jsem na idnesu četl článek, že v kvalitních kavárnách vám do kávy namalují obrázek z mléka. Dál už jsem to nečetl a šel jsem si nachystat French press.
To, které ti nejvíc chutná.
Jedna z nejdražších je tuším ze slovních hoven, ovšem jak chutná nevím.
(mimo kávu samotnou je důležité jak je připravena, já třeba piju hlavně turka, 4-6 Deně, i když mám rád ty silné italské šálky co toho mají na jedno vyplachnuti huby, není to pro mě)
PS: Jinak nuda se da zabít i jinak jak na internetových fórech.
Cibetka je spis takova divna kuna, nez slon.
Myslíš cibetkovou kávu? O slovních hovnech jsem neslyšel.
Pardon, ze sloního trusu. Cibetkovou jsem popravde ani neznal.
Že se kafe dělá i ze sloního lejna, to jsem netušil.
Proč to vůbec nějak zpracovávají, když - jak je vidět - člověk sežere (vypije) doslova všechno?
Kdoví, co naši mudrcové dělají na ČOVkách...
Jako treba na zahranicnich internetovych forech
Když se ptáš takto, tak pro tebe bude dobrá i Jihlavanka.
Já už dlouhé roky piju jen Nescafé Gold, denně 3-4 hrnky, bez cukru, bez mlíka. Slabé, říkám tomu "hrušková voda".
tak ale on sa pytal na kavu
Jacobs Krönung instantní, 3 - 5 hrnků. Samozřejmě "akční".
Ano, z kolegů v práci, známých či příbuzných vím tak o 10 lidech, co nepijí kávu.
Napriklad ja.
ano, ja, 19 rokov som pil 2 denne, teraz po tom co som prestal fajcit nepijem ani kavu.
Ja ji piju minimalne. Obcas si nekde dam latte nebo cappuccino, ale to je tak vsechno.
Já. Kdysy jsem četl článek ve 100+1 s názvem "Posvěcený fet" a od té doby nepiji kafé.
Keby si nejedol/nepil podla clankov, uz davno zomries od hladu/smadu :)
Tak ono co neni droga ze..
Tak v tom případě nedáš do huby ani salám.
Kdysi jsem na idnesu četl článek, že v kvalitních kavárnách vám do kávy namalují obrázek z mléka.
Dál už jsem to nečetl a šel jsem si nachystat French press.