Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Flash (serial)

Som fanda komiksov. Za mojich detskych casov bol totizto k tomu obmedzeny pristup. Jediny casopis ABC vydaval nejake kreslene pribehy, ale bol silne nedostupny...to asi aby pionieri moc nevyskakovali. Do naseho mesta chodili az 2 vytlacky (30k obyvatelov), takze to bola celkom mela zohnat ho.
Mam rad Batmana, Supermana a vsetkych tych hrdinov. A preto mam rad aj Flasha.
Serialy su dlhe, radsej si pozriem film, ale syn kuvikal, ze nech si to pozriem. Chcel sa o tom bavit, s EN mal 4 (alebo3?), takze nie vsetko mu bolo jasne. Flash totizto nema dabing ani titulky. Myslim tym teda CZ. Takze si chcel o tom pohovorit.
Dlho som odolaval, ale co by otec nespravil pre svoje dieta.
A to bola chyba.
[90986-the-flash-season-5-release-date-jpg]
Prva sezona sa este dala. Malo to celkom spad, bolo to nove pre mna, pretoze Flasha som predtym nepoznal. Druha uz bola slabsia a pri tretej som zacinal mat pocit, ze autori zacinaju vykradat sami seba.
A ono sa to este zhorsovalo. Casom som coraz castejsie vyuzival funkciu preskocit dej o 10s, niekedy som to zmackol aj viackrat po sebe, dlhe, nudne nic nehovoriace dialogy, roztahany dej a pokus o nejake vaznejsie zamyslenia sa nad zivotom.
Navyse ma nevyslovne sralo, ze autori bez varovania zaradili aj casti, ktore s Flashom nemali takmer nic spolocne, slo o uputavky na ine serialy, predovsetkym Arrow. Mne to znechutili natolko, ze si Arrowa uz urcite nepozriem. Naivne sledujete cast, ktora sa zrazu skonci s vyhlasenim, ze viac sa dozviete v serialy Arrow.
Navyse do deja casto vstupovali postavy z inych serialov (Supergirl a spol) a divak sa zacinal stracat, pretoze pokial ste dame serial nepoznali unikali vam suvislosti.
Ceresnicka na torte...kaza seria mala cez 20 casti pre istotu. Proste vytrieskat z toho, co sa da a kym sa da. Hnus velebnosti.
Skratim to, od polovicky som to bral len ako trening EN a nic viac.
K hereckym vykonom sa vyjadrovat nebudem, nikto ma neurazil, ale ani nezaujal, takze nie je velmi o com.
Z celeho serialu si vlastne pamatam uz len Run. Barry, run...

P.S. Nechapem ako moze mat nieco taketo na CSFD 76%, u mna slabych 40% aj to len preto, ze som fanda komiksov. Kto komiksom nefandi nech si uberie 10% kludne.
Zmena predmetu, pôvodne: Netflix Flash (serail) (fleg)

Předmět Autor Datum
Som fanda komikso Taky taky. Ale preferuji spíš comixové postavy od "Marvell " jak od DC to samé fi…
HPET 24.08.2020 18:50
HPET
Kolikátý televizní seriál "Flash" už to je? Kdysi jsem viděl pár dílů něčeho takového a rychle jsem…
L-Core 24.08.2020 20:15
L-Core
Myslim, ze prvy Flash sa tocil este v minulom storoci a hral ho prave herec, co tu hra Barryho otca.…
fleg 24.08.2020 20:23
fleg
No, tenhle "Flash"... mas pravdu, ja to pred casem sledoval, prvni 2 serie jsou docela slusne (proto…
lucifer 27.08.2020 09:31
lucifer
Jak mas i na obrazku videt, nejedna se puvodni tvorbu Netflixu, ale o produkci kabelovky The CW zame…
RedMaX 27.08.2020 22:28
RedMaX
a ked si fanda komiksov co hovoris na serial THE BOYS? https://www.csfd.cz/film/657621-the-boys/kome…
fallon 28.08.2020 09:27
fallon
Som sice fanda, ale nie som zase znalec. The Boys nepoznam, ako som pozeral bohuzial asi nie su na N…
fleg 28.08.2020 09:38
fleg
mozno nie je na netflixe, ale na torrentoch je celkom urcite. velmi odporucam, hned zabudnes na osta…
fallon 28.08.2020 09:43
fallon
Z roznych torentov a ulozto som uz nejako vyrastol, takze skoda...ak by to bolo niekde oficialne tak…
fleg 28.08.2020 12:44
fleg
jak vyrastol? na dva kliky mas stiahnutu za pol hodku celu seriu, nechapem.
fallon 28.08.2020 14:00
fallon
Ked budes starsi pochopis;o).
fleg 28.08.2020 14:52
fleg
mam asi o 2 roky menej ako ty, stary som dostatocne.
fallon 28.08.2020 15:06
fallon
Tak si stale este nepochopil.
fleg 29.08.2020 11:03
fleg
Jj, on te absolutne ani trochu nepochopil! Ja nakonec taky ne. Protoze ja si klidne i pres zaplacene…
RedMaX 29.08.2020 13:09
RedMaX
Ja si to stiahnem offline z Netflixu a ulozim na telefone/tablete/pc. Ak to na Netflixe nie je, HBO…
fleg 29.08.2020 13:48
fleg
Ja nevim, jestli jsem to pochopila, nebo ne, ale na stahovani z torrentu uz vetsinou zacinam byt lin…
merlouska 29.08.2020 14:20
merlouska
koukam jen na to, co je bezne dostupne Nasi taky koukaji jen na to, co je na HBO Go. Ikdyz je nekdy…
RedMaX 29.08.2020 14:50
RedMaX
No vidis a ja som sa od bezneho stahovaca, cez obcasneho zmenil na cloveka, co si uz multimedia odti… poslední
fleg 29.08.2020 18:04
fleg
Stahování z uložto-přes FRD pomalu, ale mnoho souborů najednou.Nebo přes Vžum rychle zadarmo po 1 so…
Karel04 28.08.2020 19:45
Karel04
BOYS jsou na Prime Video, pro ty co nakupují na Amazonu a mají účet premium za nějakých 5$ (poštovné…
HPET 28.08.2020 13:07
HPET
Nevím proč někdo zařazuje The Boys k superhrdinským seriálům, když je to spíš taková parodie na supe…
RedMaX 29.08.2020 10:53
RedMaX

Som fanda komikso

Taky taky. Ale preferuji spíš comixové postavy od "Marvell " jak od DC to samé filmy a seriály, chvíli jsem četl Higanjima.
(spustu digitálních comixu mám na el NOTE s E-INK. Teď už jsou v prodeji i zařízení E-INK s barevným ikoustem (4096 kombinací barev, coz jsme daleko od předchozích černobílých :), vypadá to docela dobře, hlavně na čtení comixu)

Ale něco málo od DC ve filmové podobě taky ušlo, jako Aguaman nebo WonderWomen, Batman.
Nekteré v ENG mam stahlé (zdarma) od sud : https://getcomics.info - https://newcomic.info/

No, tenhle "Flash"... mas pravdu, ja to pred casem sledoval, prvni 2 serie jsou docela slusne (proto tech 76%, spousta hodnotila dle toho), ale pak to jde plynule do prisernych sracek. Protrpel jsem to tusim do zacatku ctvrte, a konec - na tohle fakt kaslu... Ani tak nejde na prolinacky z jinych serii/postav z DC univerza, to by az tolik nevadilo. Ale dejove to je cim dal tim vic o nicem, nezajimave, otravne.

Nevim proc, ale tohle je vecna bolest cehokoliv od DC Comics v podobe "hejbacich obrazku" - snad s vyjimkou nekolika Batmanu. Me desne srala i debilni Wonder Woman (vs. vyborna Captain Marvel, nebe a dudy), Aquaman - hrozna slatanina, ale aspon "mnozi efektove" a "vystupuje tisic slonu" kdyz nic jineho (odkaz na dilo T.Pratchetta). Batman vs Superman byla sragora na kterou jsem se ani nedodival. Liga spravedlnosti - hrozny odpad. Man of Steel - tohle nasralo z DC asi nejvic, prvni pulka je VYBORNY film o Supermanovi, aby to v te druhe letelo volnym padem do kompostu... 3-[

Jak mas i na obrazku videt, nejedna se puvodni tvorbu Netflixu, ale o produkci kabelovky The CW zamerujici se prave na tento typ serialu. Vetsina jejich tvorby je naprosty podprumer a odpad zamereny na rychlou konzumaci nebo jako pozadi, kdy proste divak vykonava nejakou jinou cinnost a pritom si zapne CW.
Nicmene meli v jednu dobu nejake stesti ci nahodne nejakeho schopneho cloveka a udelali docela kvalitni serial Arrow, ktery ziskal i nejakou pravidelnou sledovanost. A meli i par dalsich serialu. Tak se z toho rozhodli vytezit co se da a jelikoz do mody zrovna prisli prave tyto pruniky ruznych serialu, zacali patlat vsechno mozny do sebe a vlastne se tim vratili ke sve puvodni odpadni produkci.

Flash mi prisel hodne blbej od zacatku, takze jsem to zabalil hodne rychle.

Arrow jsem vydrzel hodne dlouho, ale do konce rozhodne ne, to bych asi driv zesilel. Nicmene myslim prvni 2 az 3 serie, uz si presne nevzpomenu, byly hodne dobry.

Som sice fanda, ale nie som zase znalec. The Boys nepoznam, ako som pozeral bohuzial asi nie su na Netflixe, takze neviem posudit.
Inak zrovna pre mna CSFD nie je vhodny porovnavac kvality, pretoze moj vkus sa dost vyrazne odlisuje od mainstreamu tam...teda niektore podla mna super veci tam mali len 50-60%, co nechapem dodnes preco.

Ja nevim, jestli jsem to pochopila, nebo ne, ale na stahovani z torrentu uz vetsinou zacinam byt lina, takze koukam jen na to, co je bezne dostupne (netflix, hbo, ivysilani). Snad jen kdyz neco strasne moc chci videt a neni to k dispozici, tak se uchylim k nejakemu stazeni. Ale to uz se mi docela dlouho nestalo.

koukam jen na to, co je bezne dostupne

Nasi taky koukaji jen na to, co je na HBO Go. Ikdyz je nekdy uroven otresna, stejne je to pry lepsi nez pustit jakoukoli ceskou televizi.

Ja touhle cestou nejdu, chapu tu jednoduchost si neco pustit na HBO Go nebo Netflixu, jenze ja nemam tolik casu, abych si pustil proste neco, to ten cas vyuziju radeji hranim PC her. Pokud si teda chci neco pustit, musim dopredu vedet, ze to s velkou pravdepodobnosti bude stat za to. Ne vzdy se mi to samozrejme povede, ale tu uspesnost, ze to dokoukam mam velkou. To znamena zjistit recenze, nazory uzivatelu, hodnoceni, a potom uz je ten cas straveny na torrentu zanedbatelny.

Mimochodem naposledy jsem stahoval nekdy v kvetnu serial The Loudest Voice, ktery mam dostupny i na HBO Go, tata me upozornil, ze bych to mel videt, ze to stoji za to.

Vyjma toho od vypuknuti koronakrize teda od brezna nic. Nevim co se stalo, jestli netoci nebo me uz nic nebavi, ale nic me nezaujalo tak, abych to chtel videt notabene stahovat.

BOYS jsou na Prime Video, pro ty co nakupují na Amazonu a mají účet premium za nějakých 5$ (poštovné zdarma pro expedici amazonem) maji přístup na obsah PRIME zdarma, jako hudba a některé elektronické knihy. Některé videa s "Dolby Vision" které PRIME nabízí nevypadaji zle.
https://www.primevideo.com/?_encoding=UTF8&language=en_en

pretoze moj vkus sa dost vyrazne odlisuje od mainstreamu tam...teda niektore podla mna super veci tam mali len 50-60%, co nechapem dodnes preco.

Pravda, některé snímky jsou opravdu přeceněné nebo naopak podceněné, ale zpravidla to nějak tak docela sedí. Me BOYS neoslovili, shlédl jsem první sérii. Posledni serial co jsem v posledni dobe zhledl a nebyl nejhorsi byl The Mandalorian.

Nevím proč někdo zařazuje The Boys k superhrdinským seriálům, když je to spíš taková parodie na superhrdiny, ale je to perfektní, zasmál jsem se u toho hodně. Určitě to strčí kompletní produkci The CW do kapsy. Taky doporučuju.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru