Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix Flash (serial)

Som fanda komiksov. Za mojich detskych casov bol totizto k tomu obmedzeny pristup. Jediny casopis ABC vydaval nejake kreslene pribehy, ale bol silne nedostupny...to asi aby pionieri moc nevyskakovali. Do naseho mesta chodili az 2 vytlacky (30k obyvatelov), takze to bola celkom mela zohnat ho.
Mam rad Batmana, Supermana a vsetkych tych hrdinov. A preto mam rad aj Flasha.
Serialy su dlhe, radsej si pozriem film, ale syn kuvikal, ze nech si to pozriem. Chcel sa o tom bavit, s EN mal 4 (alebo3?), takze nie vsetko mu bolo jasne. Flash totizto nema dabing ani titulky. Myslim tym teda CZ. Takze si chcel o tom pohovorit.
Dlho som odolaval, ale co by otec nespravil pre svoje dieta.
A to bola chyba.
[90986-the-flash-season-5-release-date-jpg]
Prva sezona sa este dala. Malo to celkom spad, bolo to nove pre mna, pretoze Flasha som predtym nepoznal. Druha uz bola slabsia a pri tretej som zacinal mat pocit, ze autori zacinaju vykradat sami seba.
A ono sa to este zhorsovalo. Casom som coraz castejsie vyuzival funkciu preskocit dej o 10s, niekedy som to zmackol aj viackrat po sebe, dlhe, nudne nic nehovoriace dialogy, roztahany dej a pokus o nejake vaznejsie zamyslenia sa nad zivotom.
Navyse ma nevyslovne sralo, ze autori bez varovania zaradili aj casti, ktore s Flashom nemali takmer nic spolocne, slo o uputavky na ine serialy, predovsetkym Arrow. Mne to znechutili natolko, ze si Arrowa uz urcite nepozriem. Naivne sledujete cast, ktora sa zrazu skonci s vyhlasenim, ze viac sa dozviete v serialy Arrow.
Navyse do deja casto vstupovali postavy z inych serialov (Supergirl a spol) a divak sa zacinal stracat, pretoze pokial ste dame serial nepoznali unikali vam suvislosti.
Ceresnicka na torte...kaza seria mala cez 20 casti pre istotu. Proste vytrieskat z toho, co sa da a kym sa da. Hnus velebnosti.
Skratim to, od polovicky som to bral len ako trening EN a nic viac.
K hereckym vykonom sa vyjadrovat nebudem, nikto ma neurazil, ale ani nezaujal, takze nie je velmi o com.
Z celeho serialu si vlastne pamatam uz len Run. Barry, run...

P.S. Nechapem ako moze mat nieco taketo na CSFD 76%, u mna slabych 40% aj to len preto, ze som fanda komiksov. Kto komiksom nefandi nech si uberie 10% kludne.
Zmena predmetu, pôvodne: Netflix Flash (serail) (fleg)

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat