Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Psychicky narušený nešťastník pod nátlakem, hanba!

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/eritrejec-ktery-v-nemecku-strcil-pred-vlak-dite-se-omluvil-vezeni-se-vyhne-40333852

Určitě by se mu měli pozůstalí hluboce omluvit, snad si na ně německé orgány došlápnou.

--
Doufám, že někdo v tomhle postu nebude hledat nějakou poťouchlost, po vzoru křišťálového Standy to myslím naprosto upřímně. Je přece nad slunce jasné, že žádní teroristé/zločinci neexistují, všechno to jsou nešťastní nemocní, o které jsme povinni se postarat. Že třeba někteří pochcípáme - no a co?
https://cz24.news/pokrokova-cnn-bile-deti-si-nezaslouzi-nevinnost-a-je-nutno-je-prevychovat-aby-citily-vinu-za-bile-privilegium-rasisticky-boj-proti-bile-rase-nabira-na-obratkach/

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Uz to tu odznelo, ten nadpis clanku je silne sugestivny. Od do basy nejde nie preto, ze sa ospravedl…
fleg 19.08.2020 21:24
fleg
Ono lidi neštve ani tak to, že to byl Eritrejec nebo že to bylo v Německu ale to, že za vraždu se dá…
Araneus84 23.08.2020 19:00
Araneus84
Ano pokial by sme sa bavili o tomto probleme je to na povazenie. U nas dala prednedavnom prezidentka… poslední
fleg 23.08.2020 22:21
fleg

Uz to tu odznelo, ten nadpis clanku je silne sugestivny. Od do basy nejde nie preto, ze sa ospravedlnil, ale preto, ze bol psychiatrami uznanymi za dusevne choreho.
Nerozumiem preco sa tu nad tym vzrusujete, pretoze ako bolo spravne napisane tak ak v minulosti nieco podobne spachal biely nasinec a dostal papier na hlavu tiez nesiel do basy, ale na psychiatriu.
Ze si sem Nemci "navozili" bordel, ktory im robi teraz problemy je trosku ina tema.

Ono lidi neštve ani tak to, že to byl Eritrejec nebo že to bylo v Německu ale to, že za vraždu se dá jít namísto do vězení do blázince.
Mě úplně stejně štve, že v blázinci skončila i schizofrenička, která zabíjela v Tescu na Andělu nebo jiná, která zabila žáka gymnázia. Prostě jen tak, bezdůvodně ukončila něčí život. Dle mého názoru by vrazi prostě NIKDY neměli dostat šanci vrátit se mezi normální lidi ... A pak už by bylo skoro jedno, zda budou ve vězení, v ústavu, nebo dostanou provaz.
Problém je v tom, že v dnešní době může být z léčebny propuštěn zase klidně za půl roku....

Ano pokial by sme sa bavili o tomto probleme je to na povazenie.
U nas dala prednedavnom prezidentka milost chalanovi, co zabil otca. Vlastne ho zavrazdil, pretoze mu dal tusim az 40 ran nozom.
Akoze typek ich aj s mamou cely zivot tyral a bil, chalan bol mlady a nevydrzal to proste, ale aj tak...dat mu milost po 1-2 rokou, co sedel mi prislo ako trosku prisilne.
Ak ma niekto 40 ran nozom v sebe nebol zabity v afekte, kde pichnes 1-2x, ale premyslene so zurivostou. Chalana mi je sice luto, ale milost by som mu nedal.

Otazka je, co s psychicky chorymi ludmi. Sanca na vyliecenie je mala az nulova, su len pritazou, navyse spachali tazky zlocin...z tohoto pohladu je najefektivnejie pre nich asi trest smrti, ktory by bezne dostali v polke statov sveta, keby boli zdravi.
Lenze sme ludia a na vec sa da pozriet aj z ineho uhla pohladu. Na toto odporucam film Chatrc, to bolo snad prvykrat v zivote, co som zapochyboval o svojom dovtedy neochvejnom nazore, ze vrahovia deti by sa mali strielat na mieste bez milosti.
Ak sa rad zamyslas pozri si pasaz, ked mu Boh vysvetluje, ze vsetci (aj ti zli) ludia su jeho deti a povie mu aby zaujal jeho miesto a sudil svoje deti a...mozno zmenis nazor.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru