Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Psychicky narušený nešťastník pod nátlakem, hanba!

Ano pokial by sme sa bavili o tomto probleme je to na povazenie.
U nas dala prednedavnom prezidentka milost chalanovi, co zabil otca. Vlastne ho zavrazdil, pretoze mu dal tusim az 40 ran nozom.
Akoze typek ich aj s mamou cely zivot tyral a bil, chalan bol mlady a nevydrzal to proste, ale aj tak...dat mu milost po 1-2 rokou, co sedel mi prislo ako trosku prisilne.
Ak ma niekto 40 ran nozom v sebe nebol zabity v afekte, kde pichnes 1-2x, ale premyslene so zurivostou. Chalana mi je sice luto, ale milost by som mu nedal.

Otazka je, co s psychicky chorymi ludmi. Sanca na vyliecenie je mala az nulova, su len pritazou, navyse spachali tazky zlocin...z tohoto pohladu je najefektivnejie pre nich asi trest smrti, ktory by bezne dostali v polke statov sveta, keby boli zdravi.
Lenze sme ludia a na vec sa da pozriet aj z ineho uhla pohladu. Na toto odporucam film Chatrc, to bolo snad prvykrat v zivote, co som zapochyboval o svojom dovtedy neochvejnom nazore, ze vrahovia deti by sa mali strielat na mieste bez milosti.
Ak sa rad zamyslas pozri si pasaz, ked mu Boh vysvetluje, ze vsetci (aj ti zli) ludia su jeho deti a povie mu aby zaujal jeho miesto a sudil svoje deti a...mozno zmenis nazor.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat