Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Kdo smažil na teflonový pánvi?

Ty se z toho teflonu brzy zblázníš, i když žádný nemáš.:-D
Teflon není nebezpečný pro nějaké stopové množství, teoreticky vznikající otěrem.Ale nebezpečí spočívá v jeho tvrdosti.Takže kdybys náhodou spolkl větší úlomek, tak je ostrý jako skleněný střep.Ovšem jaká je pravděpodobnost, že odrýpneš větší kus teflonu při přípravě jídla, i kdybys do toho ryl nějakou kovovou vidličkou? V podstatě nulová.To už je mnohem větší šance vypít nějaký střep z okraje láhve třeba s pivem, kde to automaty uzavírají kovovou korunkou.Nebo si ty střepy dovnitř naděláš sám při otvírání.Tak se začni bát a všechny lahváče si přelévej přes jemné sítko do sklenic.Jistota je jistota.:beer::x:
A jestli chceš přežít co nejdéle, měl bys už taky začít řešit aspartam a dihydrogen monoxid.Horší a nebezpečnější než teflon a azbest.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat