Koněvovu přejmenovat
Češi musí obnovit Koněvův památník v Praze, vzkazuje ruský ministr zahraničí
Jak to vidite?
Pomnik bych nalozil na vlak a poslal jim ho do Ruska, at si ho tam postavi, kde chteji.
Ale ikdyz se debilum nema nahravat a odporovat, v pripade Rusaku bych udelal vyjimku a prejmenoval vsechny ulice Koněvovy, ktere v ČR jsou. At se Rusaci treba poserou.
Pouzit na Hriba ricin bych sice vyslovene nezavrhoval, ale Rusaci si myslim dost troufaji a tohle by se jim nemelo tolerovat. Uz tak jich je pulka nalezlejch u nas, tak at si tahnou a serou se do nekoho jinyho.
Já bych ještě počkal.Za chvíli někdo přijde s tím, že většina ulic je pojmenovaná po osobách mužského pohlaví a že to není spravedlivé a vyvážené.Taky je tam možná málo černochů a zvířátek bude míň než rostlin a hned je zde problém.Pak se přidají gayové a lesby, že na ně nikdo nemyslí a že kromě pochodu Prahou chtějí mít i svoje ulice a náměstí.A až to někdo dá dohromady, aby to bylo vyvážené, bude to roky napadat a bojkotovat z principu opozice a pak jim to stejně zarazí nějaké nařízení EU.
Už se taky chystají změny. Po afroameričanech brzy budou evroameričané, asioameričané, australoameričané (možná i další). Spravedlnost pro všechny!
My tu máme Indočechy.
Ty určitě myslíš ty Italočechy.
Ne, nemyslím.
To nepřiznávej!
Mi netlač do huby (klávesnice) svoje myšlenky, který já jsem neměl.
S tebou není žádná sranda.
To není jen tak! Dělat srandu, to je vážná věc.
Myslíš hnědočechy neboli Otíky? (Oto=občan trvale opálený).
Někdy pro jedno existuje spousta názvů.
To všichni myslíte ty, název jejichž etnické skupiny nesmíme vyslovovat?

Ale ti tentokrát za tu debilitu s měněním místních názvů skutečně nemohou.
Tak abych reagoval na vsechny ty komentare, ktere se tu sesly. Jestli ono nebylo vubec debilni ty ulice zavadet.
Kdyby se ulice nepojmenovavaly k ucteni pamatky toho ci onoho nebo jako vyraz dominance prave vladnouci tridy vubec, tak by pak nebyly starosti prejmenovanim.
Mne proste prijde logicke, ze v roce vetsina lidi nechtela Gottwaldovu, tak ted zase nekteri nechteji Konevovu, kdyz se ukazalo, ze to nebyl zadny hrdina zraly na to, aby po nem byla pojmenovana ulice. A tohle se myslim nezmeni, furt se budou davat jmena ulic po lidech, na ktere za cas budeme chtit zapomenout a tudiz bude i zmena nazvu ulice nutna.
Bud by teda ulice mely mit jmena ciste geograficka a nemely by zasadne byt pojmenovavane po lidech nebo davat popisy jen ciselne, coz by situaci resilo take. Navic vhodne ciselne oznaceni by mohlo byt i dobre orientacnim, kazda ctvrt by teba mela vlastni prvni dve cisla apod.
Takze nakonec bychom mohli prejmenovat vsechny ulice, aby to nikomu neprislo lito.
Ony jsou orientační i ty názvy. Třeba v našem regionu u menších měst a vesnic najdeš jméno ulice na kraji osady podle města/vesnice, ke které vede.
V mé rodné dědině, když tam postavili satelit, tak v něm pojmenovali ulice vtipně neutrálně - Jabloňová, Třešňová, Ořechová. Původně tam byl totiž třešňovej sad.
Takový názvy snad nikoho v budoucnu neurazí.
Ty jsi "diplomat" každým coulem. On se na ten fašounský Prágl měl Koněv a Rudá armáda tenkrát vysrat.
Brzy se stejně bude učit, že nás osvobodili Němci od nacistů. Facebook už dává bany za fotku vlajky nad Reichstagem.
Důkaz, že svět je kulatý - po revoluci jsme se na východ vysrali a hovno teď přichází ze západu.
Za tohle?
Za kolorovanou fotku tady toho, píše o tom i Ondřej Neff.
https://digineff.cz/klimbim-aneb-konverze-do-barvy/
My se už můžeme jenom modlit, aby nepřišla nějaká válka.
Protože Rusové k nám už jako přátelé určitě nepřijdou.
Válka jinde nám může být ukradena. Válka tady (státy NATO) nehrozí. Pokud k ní dojde, do dvaceti minut je po válce. A také po homo (prý)sapiens na téhle planetě.
Fauna a flóra si konečně oddychne.
Prostoduchý Kundra je na sebe hrdý. Rusové vydrží hodně.
![[90420-kundra-png]](https://debaty.net/files/90420-kundra-png)
![[90421-kon-jpg]](https://debaty.net/files/90421-kon-jpg)
Je to opravdu jenom užitečný idiot. Pět minut slávy a už po něm ani pes neštěkne.
K tomu poslednímu textu - tomu se říká prostě "odejít se ctí".
Kundra se nepovedl mimořádně i na naše poměry. Tady se smáli titanicovi, čeština tady toho veleducha je na stejné úrovni.
Bývalý švédský starosta vyzývá k nahrazení sochy Karla XII monumentem Grety Thunberg
Po bývalém starostovi zřejmě již ani pes neštěkne, tak se chce zviditelnit. Nebo je to možná stařecká demence. Nevím, co je horší...
V Německu zase postavili sochu Lenina
Spíše recesista.
Tak čtu, že se už zase mluví o změně místního názvu co má jméno po někom, kdo někomu nejde moc pod fousy.

Pokud takovéhle 3,14čoviny budou procházet, navrhuji, aby součástí informačních tabulí a směrových šipek bylo i to, v čí tykvi se to zrodilo a kdo to prosadil.
Možná by stačilo přejmenovat Hřiba na Vocas a byl by klid.
On už Werich říkával: Kde blb, tam nebezpečno!
Ono kdyby se udelal v mistnich nazvech poradek a vsechno se pojmenovalo cisly, tak by bylo vyreseno navzdy.
Samozrejme ty cisla pripadne i znaky by nebyly nahodile, ale udelane tak, aby clovek okamzite poznal, kde ta ulice priblizne lezi a nemusel kazdou ulici hledat na mape.
To by bylo ještě horší.
Závadná jsou skoro všechna.
https://www.adl.org/hate-symbols
Tak snad písmena. Ulice A, ulice B atd. Závadová písmena přeskočit.
Teď mě tedy napadlo, jak je možné, že v Excelu existují sloupce jako AH, HH. Nemělo by se to někam nahlásit a případně získat odměnu za pozornost?
Když už se tedy v IT ruší ty master/slave, male/female - to mám trpět takovou neonaci symboliku pokaždé, když mám Excel otevřený?
Ani jsem se nekoukal, jestli vynechali sloupec SS.
Viz dolní Manhattan. Tam to kazí jen brodvej.
Trefíš kamkoliv, i bez mapy a ptaní se na cestu.