Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem VOD služby

Co říkáte na nový typ konzumace video obsahu? Používáte tenhle typ služeb nebo zůstáváte klasicky u sledování programu v TV? Já si takový Netflix nemůžu vynachválit kde za pár korun (ideál když se to dělí ve více lidech) dostanu tunu obsahu ve Full HD a v některým případech i ve 4K.

Klasický TV program je pro mě zajímavý jen z hlediska sportovních přenosů, ale co se týče seriálové a filmové tvorby kde to mrší dabing a reklamy už dlouho ne.

loading...
Předmět Autor Datum
VoD používá manželka. Je šílenější, než dřív (a to je co říct!). Asi tak. nový
mif 07.05.2020 13:14
mif
:-D nový
IQ37 07.05.2020 20:48
IQ37
Onehdá jsem založení obdobného tématu zvažoval, pak jsem si to rozmyslel. Já mám předplacený jen Eur… nový
Kurt 07.05.2020 13:32
Kurt
Já jsem hodně netypický a docela nenáročný konzument videoobsahu, moc mě nezajímá, takže placený VoD… nový
L-Core 07.05.2020 14:54
L-Core
VoD ale naraz platím len jeden, a striedam je, a inak používam torrent, ale to skôr v prípade že vo… nový
Mlocik97-debaty 07.05.2020 18:34
Mlocik97-debaty
TV s DVB-T2 nemam, sledovat teda ani nemuzu a ani nechci. Mam HBO Go, akorat se na to nekoukam, nem… nový
RedMaX 07.05.2020 20:14
RedMaX
Jak se říká: Proč bych platil za něco, co můžu mít doma zadarmo? nový
IQ37 07.05.2020 20:51
IQ37
Třeba kvůli pohodlí. poslední
Al Capone 08.05.2020 18:10
Al Capone
Jo, pouzivam. TV nemam, takze tu sleduju maximalne u mamy, ale i tam vetsinou po nahlednuti do progr… nový
merlouska 07.05.2020 22:30
merlouska

Onehdá jsem založení obdobného tématu zvažoval, pak jsem si to rozmyslel.
Já mám předplacený jen Eurosport (z pohledu aktuálně probíhajícího množství sportovních událostí se to zdá jako opravdu výhodná investice, že), nicméně si myslím, že VoD obecně prostě jsou budoucnost. Vidím to na dětech, dívají se na to, co chtějí právě tehdy, když chtějí a nejsou zvyklé jako my čekat na Večerníček a Studio kamarád. :-)

Já jsem hodně netypický a docela nenáročný konzument videoobsahu, moc mě nezajímá, takže placený VoD je mimo můj okruh zájmu.
Kdybych bydlel sám, asi bych film/seriál nepustil ani jednou za měsíc.

Pokud by mě náhodou nějaký seriál či film mimořádně zajímal, seženu si ho i bez VoD. Ale je to se mnou jako s tím dědou, když se v hospodě před mlaďochy chválil, že v oblasti sexu může jít "na věc" kdykoliv si vzpomene. Kolemsedící moc nevěřili, tak upřesnil: "Například loni… jsem nechtěl ani jednou".

Jak píšeš, TV je dobrá na sport, pokud tedy dávají to, co mě zajímá. Pokud ne - a placenou TV nemáme - musím hledat nějaký online stream (většinou silniční cyklistika… jsem si teď uvědomil, že nebýt korony, odjížděli bychom s manželkou dnes do Budapešti na Giro d'Italia :-().

VoD ale naraz platím len jeden, a striedam je, a inak používam torrent, ale to skôr v prípade že vo VoD ktorý mám zaplatený daný film nie je.

Normálny človek TV nesleduje... nie len že to není ani lacnejšie, ale zároveň je tam tuna a po kokot veľa reklamy, musíš sa riadiť pevne programom, teda časom, a ešte aj samotný obsah je ako nič moc, najmä u Markízy ktorá je už aj spoplatnená je obsah taký, že nepochopím ako to môže mať viac než 5 divákov, čož by som čakal že z tých 5 divákov budú 4 zamestnanci markízy a jedna dementná storočná starena.

Ale to som už všetko písal tu na debatách vo svojom vlákne.

https://debaty.net/discussions/2980388-smrt-televizii

TV s DVB-T2 nemam, sledovat teda ani nemuzu a ani nechci.

Mam HBO Go, akorat se na to nekoukam, nemam cas. Navic prave ten cas mam na chalupe, kde zase nemam "pevny" internet (LTE je na video obsah prilis draha zalezitost).

Premyslim o Netflixu, jenze vsechny dobry serialy jsem od nich videl, tak porad nevim, jestli do toho jit.

Jinak si platim premium ucet u piratu piratu a stahuju si zajimavy serialy a filmy z tech share serveru, kde to ty pirati sdili.

Jo, pouzivam. TV nemam, takze tu sleduju maximalne u mamy, ale i tam vetsinou po nahlednuti do programu zjistujeme, ze tam davaji velky hnedy.

Takze mam predplaceny HBO Go a Netflix (a delim se o to s kamaradkou a rodinou), obcas mrknu na neco na iVysilani a vyhovuje mi to.

Jen me na techhle sluzbach strasne stve jedno: omezeni obsahu podle zeme. Ja bych treba docela uvitala nejaky nemecky obsah, abych si mohla procvicovat a zlepsovat nemcinu, a filmy/serialy jsou na to uplne idealni, jenze na ceskem netflixu/hbo proste az na par vyjimek nic takovyho neni. Takze uz jsem si vyzkousela i VPN :-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...