Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem VOD služby

Co říkáte na nový typ konzumace video obsahu? Používáte tenhle typ služeb nebo zůstáváte klasicky u sledování programu v TV? Já si takový Netflix nemůžu vynachválit kde za pár korun (ideál když se to dělí ve více lidech) dostanu tunu obsahu ve Full HD a v některým případech i ve 4K.

Klasický TV program je pro mě zajímavý jen z hlediska sportovních přenosů, ale co se týče seriálové a filmové tvorby kde to mrší dabing a reklamy už dlouho ne.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak se říká: Proč bych platil za něco, co můžu mít doma zadarmo?
IQ37 07.05.2020 20:51
IQ37
Třeba kvůli pohodlí. poslední
Al Capone 08.05.2020 18:10
Al Capone
Jo, pouzivam. TV nemam, takze tu sleduju maximalne u mamy, ale i tam vetsinou po nahlednuti do progr… nový
merlouska 07.05.2020 22:30
merlouska

Jo, pouzivam. TV nemam, takze tu sleduju maximalne u mamy, ale i tam vetsinou po nahlednuti do programu zjistujeme, ze tam davaji velky hnedy.

Takze mam predplaceny HBO Go a Netflix (a delim se o to s kamaradkou a rodinou), obcas mrknu na neco na iVysilani a vyhovuje mi to.

Jen me na techhle sluzbach strasne stve jedno: omezeni obsahu podle zeme. Ja bych treba docela uvitala nejaky nemecky obsah, abych si mohla procvicovat a zlepsovat nemcinu, a filmy/serialy jsou na to uplne idealni, jenze na ceskem netflixu/hbo proste az na par vyjimek nic takovyho neni. Takze uz jsem si vyzkousela i VPN :-)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru