Nedáva mi to zmysel
Nedáva mi to zmysel,pýtal som si vrátenie peniaze zo steamu,lebo jedna hra ma prestala baviť,teda vrátili mi peniaze,ale nie sú použiteľne,tak prečo mi davaju peniaze za ktoré sa nedá nič kúpiť?
Nedáva mi to zmysel,pýtal som si vrátenie peniaze zo steamu,lebo jedna hra ma prestala baviť,teda vrátili mi peniaze,ale nie sú použiteľne,tak prečo mi davaju peniaze za ktoré sa nedá nič kúpiť?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Jak "nejsou použitelné"?
Už je máš připsané jako kredit? Pokud ano, někdy si za ně koupíš jinou hru.
Mám dojem (???) že při refundaci je na Steamu nějaká "čekací doba" (týden?), ale nevybavuji si to a pátrat po tom teď nebudu.
Buď konkrétnější.
A neměl jsi to psát do "kecacích" debat, ale rovnou na herní poradnu, https://hry.poradna.net/
Takže musím počkat tyžden a potom môžem tie peniaze použiť?
Co takhle napsat, co myslíš tím, že nejsou použitelné?
Napíšem ti čo mi napísali zo Steamu:
Vážený uživateli
Vaše žádost o vrácení peněz byla odsouhlasena službou Steam.
Vrátili jsme Vám peníze do Vaší Steam peněženky. Vrácené prostředky budou nyní označeny jako nepoužitelné, nicméně v průběhu následujících 7 dní Vám budou zpřístupněny.
Arma 2 - Odehraný čas: 2 hodin a 26 minut
Zakoupeno: 14. dub. CEST
Mezisoučet: 8,32€
Daň: 1,67€
Celkem vráceno: 9,99€ do Vaší Steam peněženky
Píše sa tam že do 7 dní budu tie peniaze zprístupene
Od 14. dubna ještě neuplynul týden, to se přece dá snadno spočítat i na prstech.
Ale "v průběhu" to může být už dnes.
Nemusí
Vždyť ti tam napsali všechno podstatné, co na tom nechápeš?
Víš, co je to logické chápání psaného textu?Přečti si to raději několikrát.
Když je na cigaretách varování, že kouření škodí zdraví a na loteriích je varování, že může vzniknout závislost, proč u počítačových her není varování, že hraním her se může zblbnout?
Spousta lidí je blbých už před tím, než začnou hrát.