Trosku iny pohlad na virus
Narazil som na tento clanok...su tam aj jazykove mutacie ak niekto potrebuje.
https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/
Clanok podporuje asi vsetko, co som tvrdil uz na zaciatku, dokonca pridava nove veci, az mi je to divne ako sa so mnou zhoduju...asi odpisovali odo mna;o).
Mozno sa niekomu nebude pacit, ale co je dobre je, ze je celkom dobre odzdrojovany, co je znak profesionality.
Díky za odkaz!
Přečetl jsem si začátek české verze, pak už to jen tak prolítl a je to dost uklidňující text.
V podstate tam dalej tvrdia to, co som ja tvrdil tu na debatach a v mojich videach...ktore si mi chcel zakazat!
(ja viem len jedno a to si len navrhol, aby som ho stiahol, ale aj tak sa citim ukrivdeny ako ste mi tu nadavali;o)).
Pořád ale mám opatrnej přístup k celé situaci (zdravotní hledisko, prevence, ekonomický hledisko, ...).
bodaj by si ten Covid-19 dostal, keď ho tak moc chceš a obhajuješ jak je "úplne v pohode" ho mať, ak nemáš 65+.
Mne už v Taliansku umrela osoba ktorú som poznal práve na Covid-19 a to bola športovkyňa, totálne zdravá, a nebola to ani starena, takže....
Nikdy som nikde nepisal, ze je uplne v pohode. Nechapem preco musis hned zextremizovat nazor, ktory nie je totozny s tvojim.
Pozri sa na cisla, precitaj si clanok, pripadne ak mu neveris mozes skusit luskat vacsinou DE zdroje.
V mojom okoli nahle zomrel za poslednych 10 rokov XY ludi nahle bez nejakych priznakov na rozne diagnozy (krvacanie do mozgu, infarkt a pod). U niektorych ani neviem na co zomreli, len som sa dozvedel, ze to uz maju za sebou. A boli mladsi ako ja mozno aj polovicka z nich sportovci...si predstav.
Pozri si talianske statistiky a uvidis, ze tvoja znama podla tvojho popisu bude mozno vo svojom stlpci aj sama, pretoze mrtvolami sa plnili tie ine stlpce (stari, chori s diagnozami).
Nakoniec v clanku to mas pekne popisane.
A co sa tyka Covidu...kludne, mam 99.99% sancu, ze chorobu prezijem a mozno 50%, ze nebudem mat ziadne priznaky.
Ak by som nahodou exol tak som mal proste smolu. Aj to sa stava;o).
Taky přidám pozitivní info:
Zdroj: článek na aazdravi.cz (ale i na dalších webech)
No, takže pravdu má Šmucler...
A i u nás budou infikovaných nejspíš statisíce už teď.
A tohle bych z článku vypíchnul:
Super, diky moc.
Aha, takze uz je to tady, bezne koronaviry.
Proste normalne melo letos spousta lidi koronavir, ktery byl vydavan za chripku. Otazka je, jak moc jsou tito lide imunitni proti Covid-19 nebo naopak by jim to pritizilo.
Kazdopadne nam zase lhali! Bych mu roztriskal drzku, Buresovi.
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/po-svete-cestuji-tri-typy-noveho-koronaviru-40320115
Pokud to neni fake, tak podle toho koronavirus pochazi ze statu a v Cine se pak rozšířil až zmutovaný typ B?
Cimz jsme se dostali zpet k te "konspiracni" teorii, podle ktere to ve Wuchanu roznesli ti US vojaci v ramci tech Military Games.
To je podla mna blbost, pretoze o mutaciach sa pisalo uz davnejsie, ale ze su ich desiatky.
Asi 2 tyzdne dozadu sme u nas na SK izolovali ten nas kmen a odvtedy ho maju v laboratoriu a testuju ho.
Silne pochybujem, zeby nejaky vedci uz mali zmapovane vsetky varianty, urcili ich rozdiely a mali zmapovane, kde sa aky virus rozsiril.
To by museli narodne laboratoria medzi sebou spolupracovat a menit si vzorky ako na beziacom pase/pripadne ich testovat.
Vzhladom na to, ze som prd par dnami cital, ze na ruske virus prezije 7 dni a na zaciatku sa tvrdilo, ze par hodin a bez hostitelskej bunky, ci tekutiny vobec nie uz takymto "vedeckym" informaciam neverim a zameriavam sa na cisla a grafy.
Mal som to tusim aj v 2 videu...o viruse mozeme povedat, ze vieme, ze o nom nic nevieme nadnesene.
Uz se to nezjisti. I vedce z Cambridge muze zadotovat Cina. Na druhou stranu role USA take neni zcela jasna. Hlavne at prosim prestanou sirit pohadku o tech dvou nedovarenych netopyrech.