Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nechodí mi SMS klíče z internetového bankovníctví

Dobrý den
Jsem už s toho zoufalá přestali mi chodit SMS klíče když se chci přihlásit do Internetového bankovníčtví mobilní operátor je T-mobile volala jsem do banky i t-mobile a tam mi řekli abych na telefonu dala tovární nastavení já jsem postarší a neumím to mám duchodcovský telefon Nokia duo asi tento viz přloha zajímavé je známých na tu Simku SMS dojdou

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, řešil jsem nedávno přesně totéž, akorát telefon byla Nokia 230. Nejdříve s bankou, potom…
jirka44 30.03.2020 10:43
jirka44
To bude možná ono,mám starou Nokia 108 a pod ikonou Zprávy je volba Filtrované zprávy a tam jsem měl…
Karel04 30.03.2020 16:06
Karel04
Bingo to bylo ono, měla to ve filtrech ale teď je otázka jak zrušit ten filtr? to nevím díky předem…
Víťa 30.03.2020 16:37
Víťa
Jak zrušit nevím,já těch pár SMS odtud smazal a zatím mi nepřišla žádná další,abych to prozkoumal.Kd… poslední
Karel04 30.03.2020 17:57
Karel04

Dobrý den,
řešil jsem nedávno přesně totéž, akorát telefon byla Nokia 230. Nejdříve s bankou, potom s operátorem, který mi potvrdil, že všechny pokusy tam vidí a všechny SMS byly bankou odeslány. Další krok bylo přendat SIM do jiného telefonu a ejhle, SMS chodily normálně. Takže bylo jasné, že problém je v telefonu. Nakonec jsem po dlouhém pátrání objevil nastavení "Filtrovat SMS" a pod ním všechny ty " nepřijaté" SMS z banky. Jak se tam do nastavení "filtrovat" dostala UniCredit bank je naprosto záhadou, ale teď už vše funguje normálně. Takže řešení: skusit SMS v jiném telefonu a pokud je to výše uvedený případ pak propátrat nastavení telefonu a pokud je tam funkce Filtrovat SMS zrušit filtr pro vaši banku.

Jak zrušit nevím,já těch pár SMS odtud smazal a zatím mi nepřišla žádná další,abych to prozkoumal.Když tedy ta potvrzovací SMS nepřijde ihned normálně,bude třeba ji hledat tady.Zatím se mi to stalo jen jednou od PPL,od mých bank nikdy.A koukám,že u přijatých zpráv mám i volbu Přidat k blokovaným a tam se to pak přidá k těm filtrovaným,tak jsem asi tu první zprávu místo smazání omylem takto potvrdil.
Prostě je třeba tu složku Filtrované zprávy vyprázdnit a pak to píše,že je prázdná a tak by neměla snad nic nového zachytávat.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru