Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix October Faction

[89533-of-jpg]
Kedze som bol naposledy obvineny, ze vytahujem starinky mame tu nieco nove.
Takze mate radi tajne organizacie, mysticno, vlkodlakov, upirov, carodejnikov, pripadne inu haved? Ste priaznivcom LGBT a genderovo vyvazenych serialov?
Nie uz vas dalej nebudem plasit. Serial je celkom dobry, akcie si uzijete viac ako dost, nechali si zapletku aj na 2. seriu a akcnych scen je tam dostatok, modernych zbrani tiez.
Scenar je klise, na prvy pohlad normalna rodina poistovakov s 2 detmi (dvojicky) su v skutocnosti elitni zabijaci tajnej US organizacie.
A tu je problem c.1...otec rodiny ako poistovak vyzera a predstavit si ho ako zabijaka je tazke, dokonca aj v scenach, kde naozaj zabija. Podla mna dost zly vyber herca. Vadil mi.
Druhy problem je preco musi byt syn teply, ja chapem, ze niekto zo scenaristov chcel spopularizovat LGBT, ja im celkom fandim, ale v takychto pripadoch sa nemozem zbavit dojmu nasilneho pretlacania minoritnych komunit do popredia. Trosku mi to tam vadilo. Je to ako ked daju do hlavnej ulohy cernocha a ten sa tam vobec nehodi.
Treti problem je jeho sestra, kde som mal zase silny pocit z toho, ze sa rejzo spolu s kameramanom snazili zakryt jej nie celkom idealnu postavu (ale inak sympatacka), pretoze bud bola divne oblecena alebo ju kamera snimala len vo velkych detialoch tvare. Ked ju kamera nahodou zachytila pripadala mi ako idealna ukazka bezneho US tinedzera, ktory rad sedi pred TV a zere pritom hamburgery.
Zvysok ako som povedal je ok, neurazi, nenadchne a hoci na CSFD len 48%, ja by som dal kludne 55-60%.
Vyhodou je, ze serial bol nadabovany do cestiny.

loading...
Předmět Autor Datum
To mi pripomina novy Netflixuv The Letter for the King: dopis se blizi ke krali, temno se zvysuje s…
RedMaX 26.03.2020 20:51
RedMaX
:-D toto zhrnutie nemá chybu :-D btw. vidím že fleg tu začal vo veľkom recenzovať seriály a filmy n…
Mlocik97-debaty 26.03.2020 21:03
Mlocik97-debaty
Ono je dobre recenzovat nieco co je dostupne a je o to zaujem. Komiksy su okrajova zalezitost a asi…
fleg 26.03.2020 21:10
fleg
Na toto som sa chystal, nicmenej z ukazok mi to prislo velmi detske a momentalne skor ulietavam na f…
fleg 26.03.2020 21:12
fleg
To sme dosť podobne,... Fantasy/SciFi/Thriller/Akčné a ešte prípadne horrory (aj keď tie už po menej…
Mlocik97-debaty 26.03.2020 21:37
Mlocik97-debaty
Je to detsky. Chtel jsem toho nechat uz po prvnim dile, ale vzhledem k tomu, ze mame koronavirovou d…
RedMaX 27.03.2020 00:04
RedMaX
LOL :-D Jestli je to tvoje práce, tak máš můj obdiv (nezpychni)!
IQ37 26.03.2020 21:34
IQ37
Prave pozeram Star Trek Discovery, prvu seriu a hadajte co sa stalo v 5 casti?
fleg 27.03.2020 19:13
fleg
Píše sa rok 2050. Príslušníci NATO debatujú s vedcami o tom ako 90% populácie sú homošy alebo trans…
Mlocik97-debaty 27.03.2020 19:40
Mlocik97-debaty
Tam je to okoreneny tim, ze ten co hraje toho doktora je pry ten, ktery svedl v 15 letech Kevina Spa…
RedMaX 27.03.2020 19:47
RedMaX
No ono LGB mi nevadí (sám som B) ale i tak súhlasím že jak sa to všade cpe a akým spôsobom, že to vi…
Mlocik97-debaty 27.03.2020 19:53
Mlocik97-debaty
Tak je to jako ve vsem jinem, cast LGBT je normalni a logicky jim to vadi taky. Cast jsou ale aktivi…
RedMaX 27.03.2020 20:05
RedMaX
No ono dakedy to bolo biely vs čierny, a teraz je to hetero vs LGBT... Ako na jednu stranu, chápem ž… poslední
Mlocik97-debaty 27.03.2020 20:41
Mlocik97-debaty

To mi pripomina novy Netflixuv The Letter for the King: dopis se blizi ke krali, temno se zvysuje s kazdou minutou, hrdinka polibila prince, snad ma dobro jeste sanci zvitezit, vse se pripravuje na zaverecnou bitvu a nakonec se ukazalo, ze jsou vsichni buzeranti, cimz to skoncilo. :-/ Ach jo.

:-D toto zhrnutie nemá chybu :-D

btw. vidím že fleg tu začal vo veľkom recenzovať seriály a filmy na Netflixu, mohol by asi aj HBO GO.

Inak když už tu máme niekoho kto recenzuje filmy a seriály, čo tak keby som ja recenzoval knihy a komixy(webtoony)? Tých mám prečítaných cez 180 tisíc.
Mal by niekto záujem?

Ono je dobre recenzovat nieco co je dostupne a je o to zaujem.
Komiksy su okrajova zalezitost a asi bezne dostupne nie su.
Kiznky su asi lepsi napad.
Btw moje zhrnutia by som nenazyval recenziou,,,,ja si uzivam viacej volneho casu a to, ze ho mozem vyuzit aj inak ako pracou.
HBO GO (iba HBO na satelite) nemam a ani tolko volneho casu zase nie. Beztak mi uz sucasne sledovanie manzelka vycita;o).

To sme dosť podobne,... Fantasy/SciFi/Thriller/Akčné a ešte prípadne horrory (aj keď tie už po menej, nie že ako žáner by ma nezaujímal, ale nové horrory (vydané za posledných 10 rokov) sú skoro všetky dosť slabé).

Je to detsky. Chtel jsem toho nechat uz po prvnim dile, ale vzhledem k tomu, ze mame koronavirovou dovcu a historicke fantasy mam rad, tak jsem si rekl, ze te pohadce dam sanci, ale fakt nechapu, proc tam musi zase tahat homosexualy. Ono me to asi melo napadnout hned, kdyz hrdina opaleny a v podstate hned jak se hrdinka objevi na scene, tak bylo zrejmy, ze to bude hodne genderove vyvazeny. Vsechno to ale bylo v nejake norme na kterou jsme si uz zvykli, jenze kdyz uz feministicky ladena "princezna" polibila sveho prince, muselo se to vyvazit do pribehu nesmyslne vsazenym libanim dvou muzu respektive v tomto pripade dvou nactiletych kluku.
Nemam nic proti homosexualum, ale proc to musi davat uplne vsude?

Píše sa rok 2050. Príslušníci NATO debatujú s vedcami o tom ako 90% populácie sú homošy alebo trans neplodné čudá. S pozitívnymi štatistikami vedec kričí: "Úspešne redukujeme ľudský rast populácie.".
Pápež vyhlási že všetci mužy, čo budú mať aspoň raz týždenne penis v prdeli, pôjdu do neba. A všetky ženy, čo aspoň raz budú hrať nožnice s inými ženami, taky. A pre trans čudá, tý ešte dostanú pri bráne aj zlaté jablko.

Tam je to okoreneny tim, ze ten co hraje toho doktora je pry ten, ktery svedl v 15 letech Kevina Spaceyho a kvuli tomu nasledne zrusili ten super serial, kde predstavoval Spacey americkyho prezidenta.

Nicmene ST Discovery mam shlednuto a ten serial je celkove blbej, v podstate tyhle LGBT sceny jsou docela drobnost, dalo se to tam prezit. To jsou jine serialy, kde je to jak pest na voko.

No ono LGB mi nevadí (sám som B) ale i tak súhlasím že jak sa to všade cpe a akým spôsobom, že to vidno že do filmu či seriálu je vyložene nasilu natlačené, len aby to tam bolo, je fakt otravné aj pre mňa, a verím že pre heterosexuálov to musí byť ešte otravnejšie, hlavne keď je to tam viditelne natlačené a neprirodzené v tom samotnom seriály či filme. V bežnom živote reálne stretneš sto tisíc ľudí, ale len traja, štyria sú z nich bisexuály či homosexuály, ešte menej z tých 100 tisíc ľudí je transgender čosi (proti T som úplne transfób nebo jak bych to nazval), ale ten transgender humus tiež všade tlačia.
Btw. "LGBT" už je zastaralí pojem, teraz sa používa "LGBTQA+" to Q teda Queers stále netuším čo znamená. A to + to nechcem ani vedieť čo pod sebou ukríva.

Tak je to jako ve vsem jinem, cast LGBT je normalni a logicky jim to vadi taky. Cast jsou ale aktivisti a ti kvitujou, kdyz se tam cokoli takoveho objevi. Podivej se, jak tihle lide dokazi ovlivnit statistiky na CSFD. Klidne uplne idiotsky serial nebo film, ale pokud se tam objevi neco z LGBT, tak dostane minimalne nekolik pozitivnich hodnoceni prave od techto lidi.

Skutecnym problemem jsou ale multikulturni aktivisti, kteri tlaci cokoli, kde nejak rozpoznaji svou agendu za kterou se biji a tyhle lidi jsou bohuzel nalezli v medialnim prumyslu, ve funkcich, ktere rozhoduji, ktery serial dostane zelenou a ktery ne. Tudiz to tam tvurci radsi hodi byt uplne nesmyslne, ale museji, chteji tocit. :-/

No ono dakedy to bolo biely vs čierny, a teraz je to hetero vs LGBT... Ako na jednu stranu, chápem že stav v akom bol svet pred rokmi, bol nezmyselný voči LGBT, ale myslím že kľudne by sa takéto problémy dali riešiť v tichosti. Stačí aby týpek hore povolil aby sa mohli zobrať aj stejné pohlavia, oznámil to v TV, a ľudia si šli riešiť svoje. To čo je na týždeň debaty a aj menej, a čo v TV stačilo 2x spomenúť v správach sa v reály rozoberá roky...

Inak najvtipnejšie je keď už máš web, kde sa registruješ, a keď si tam vyplnuješ pohlavie tak tam máš výberové menu s niekoľko desiatkami, skoro aj stovkami pohlaví, a ty na to pozeráš ako "WTF". Podla mňa vždy existujú len 2 (možno maximálne 3) pohlavia: Muž, Žena, a ešte Hermafroditi (áno je pár ľudí čo sa prirodzene narodilo ako hybrid medzi pohlaviami, je to vzácna mutácia), ale všetko ostatné a trangender čosi sú fakt nezmysli, a skôr bych to nazval psychickými poruchami. Móda cpať si do tela silikón a robiť si rôzne zákroky/operácie na zmenu pohlavia, považujem za novodobý trend, ktorý nikdy nemal nastať.) BTW. nechápem ani jedného transgendera, čo by asi tak robili, keby sa narodili pred stovkami až tisícami rokmi, keď ešte takéto možnosti vôbec neboli? Je mi zle, radši tu debatu končím, fakt už nemám náladu ani o tom hovoriť.

BTW. jak je teraz zas trend hovoriť už 2 mesiace o koronavire, myslíš že budú filmy vytvorené v roku 2020/2021/2022 skoro všetky obsahovať túto tému? Ja bych povedal že dosť možné.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...