Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix October Faction

No ono dakedy to bolo biely vs čierny, a teraz je to hetero vs LGBT... Ako na jednu stranu, chápem že stav v akom bol svet pred rokmi, bol nezmyselný voči LGBT, ale myslím že kľudne by sa takéto problémy dali riešiť v tichosti. Stačí aby týpek hore povolil aby sa mohli zobrať aj stejné pohlavia, oznámil to v TV, a ľudia si šli riešiť svoje. To čo je na týždeň debaty a aj menej, a čo v TV stačilo 2x spomenúť v správach sa v reály rozoberá roky...

Inak najvtipnejšie je keď už máš web, kde sa registruješ, a keď si tam vyplnuješ pohlavie tak tam máš výberové menu s niekoľko desiatkami, skoro aj stovkami pohlaví, a ty na to pozeráš ako "WTF". Podla mňa vždy existujú len 2 (možno maximálne 3) pohlavia: Muž, Žena, a ešte Hermafroditi (áno je pár ľudí čo sa prirodzene narodilo ako hybrid medzi pohlaviami, je to vzácna mutácia), ale všetko ostatné a trangender čosi sú fakt nezmysli, a skôr bych to nazval psychickými poruchami. Móda cpať si do tela silikón a robiť si rôzne zákroky/operácie na zmenu pohlavia, považujem za novodobý trend, ktorý nikdy nemal nastať.) BTW. nechápem ani jedného transgendera, čo by asi tak robili, keby sa narodili pred stovkami až tisícami rokmi, keď ešte takéto možnosti vôbec neboli? Je mi zle, radši tu debatu končím, fakt už nemám náladu ani o tom hovoriť.

BTW. jak je teraz zas trend hovoriť už 2 mesiace o koronavire, myslíš že budú filmy vytvorené v roku 2020/2021/2022 skoro všetky obsahovať túto tému? Ja bych povedal že dosť možné.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...