Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Netflix October Faction

[89533-of-jpg]
Kedze som bol naposledy obvineny, ze vytahujem starinky mame tu nieco nove.
Takze mate radi tajne organizacie, mysticno, vlkodlakov, upirov, carodejnikov, pripadne inu haved? Ste priaznivcom LGBT a genderovo vyvazenych serialov?
Nie uz vas dalej nebudem plasit. Serial je celkom dobry, akcie si uzijete viac ako dost, nechali si zapletku aj na 2. seriu a akcnych scen je tam dostatok, modernych zbrani tiez.
Scenar je klise, na prvy pohlad normalna rodina poistovakov s 2 detmi (dvojicky) su v skutocnosti elitni zabijaci tajnej US organizacie.
A tu je problem c.1...otec rodiny ako poistovak vyzera a predstavit si ho ako zabijaka je tazke, dokonca aj v scenach, kde naozaj zabija. Podla mna dost zly vyber herca. Vadil mi.
Druhy problem je preco musi byt syn teply, ja chapem, ze niekto zo scenaristov chcel spopularizovat LGBT, ja im celkom fandim, ale v takychto pripadoch sa nemozem zbavit dojmu nasilneho pretlacania minoritnych komunit do popredia. Trosku mi to tam vadilo. Je to ako ked daju do hlavnej ulohy cernocha a ten sa tam vobec nehodi.
Treti problem je jeho sestra, kde som mal zase silny pocit z toho, ze sa rejzo spolu s kameramanom snazili zakryt jej nie celkom idealnu postavu (ale inak sympatacka), pretoze bud bola divne oblecena alebo ju kamera snimala len vo velkych detialoch tvare. Ked ju kamera nahodou zachytila pripadala mi ako idealna ukazka bezneho US tinedzera, ktory rad sedi pred TV a zere pritom hamburgery.
Zvysok ako som povedal je ok, neurazi, nenadchne a hoci na CSFD len 48%, ja by som dal kludne 55-60%.
Vyhodou je, ze serial bol nadabovany do cestiny.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat