O Koronaviru je tady dost vláken, ale co se na něj podívat z té humornější stránky, jak už to my Češi i Slováci umíme?
Začnu dotazníkem pro ženy v karanténě: Jak se vidíte na konci karantény? a) o deset kilo těžší b) jako alkoholička c) těhotná d) všechny předešlé možnosti najednou
Prý se doporučuje vyrobit roušku z ponožek, nošených nejméně dva týdny. Před takovou rouškou zdrhá i ebola.
Na koronavirus platí snad jen komunismus.V KLDR údajně vůbec není a v Číně po 3 měsících už pomalu vymírá. Soudruzi teď asi začnou hlásat,že tohle tu za nich nebylo.
Mimochodem,vyměním 5 respirátorů za byt 2+1 v centru Prahy,nevíte o něčem?
Nejvetsi vtip je, jak se tady u nas zase s nekolikamesicnim spozdenim akorat "prekladaji" memy co byly v anglictine a vydava se to za "uzasne nove vtipy".
Tohle treba vyslo uz v lednu v danskem tisku, Cinan za to vyzadoval verejnou omluvu a v cine byl obrazek zcela "zcenzorovan".
Narazil jsem na rozhovor s jednim umelcem a v textu byl odkaz na parodii Čtyři z tanku a pes: https://www.youtube.com/watch?v=LhLPIHb7UUc Mělo to být aktuálně ke koronaviru. Ale buď jsem covid pozitivní nebo mi nějak uniká smysl toho videa. Ať se koukám, jak se koukám, humor jsem tam nenašel. Klidně mi napište, že už jsem starej a nerozumím tomu.
Mám to stejně, humor jsem taky nenašel.
Tihle "umělcové" taky dostávají dotace?
Akorát tam strašně řvali. Tohle asi ocení jen "znalec".
Celej koronavirus je jeden velkej vtip, obcas drsnej, ale to na tom nic nemeni. Reakci lidi na koronavirus se da bud smat nebo nad tim brecet. Kdo nema koronavirus jako by ani nebyl.
Rede, ty musíš být mimořádně nasraný na celý svět. Ta "zapčklost" z tebe ne teče, ale přímo tryská...
No offense, peace
Nejsem.
Ale vzdyt je to neuveritelny:
Spanelsko: Sexismus je horsi nez koronavirus. Nemecko: Po nastupu koronaviru v Italii hrali fotbal s navstevnosti 50.000 + divaku v klidu dal. Thajsko: Nakazilo se v poslednich dnech jen 29 lidi, vsichni v hledisti na boxu. CR: Lyzari v Italii, Slavia-Sparta 19.000 divaku, chaos s nakupni dobou pro duchodce, nekde nechteli lidi vpustit do obchodu, jinde zmlatili duchodce, protoze si mysleli, ze to duchodce neni, ....
Jako prijde ti, ze se lidi chovaji nejak aspon trochu rozumne?
Jsme z toho všichni už trochu vedle, protože na něco takového jsme nikdo nebyl připravený. A do toho to neustále rozdmýchávají "mééédia", protože jim z toho koukají prachy. Je to hnus.
Zase na druhou stranu, fakt jsme si mohli myslet, kdyz nas media informovala o tom, co se deje v Cine, ze to sem neprijde?
Nechci tu hrat nejakyho chytraka, ale kdyz to prislo do Italie a jeste to nebylo u nas, tak jsem si jako prvni rekl, "sakra, to uz to asi do leta nedame, snad to bude trvat este aspon treba mesic nez to prijde sem". (Porad totiz verim, ze to teply pocasi zabije.) Bohuzel to bylo mnohem rychlejsi, ale myslim, ze vedle bychom z toho byt nemuseli.
A do toho to neustále rozdmýchávají "mééédia", protože jim z toho koukají prachy. Je to hnus.
Myslim, ze media v CR to zvladaji pomerne dobre, mohlio by to byt samozrejme mnohem lepsi, ale cekal jsem to horsi. Napriklad, ze nas nestrasi tema zemrelyma, ale na rovinu rekli, ze ty lidi byli proste velmi nemocni a zemreli by stejne maximalne o par dni dele.
Jak maličko scházelo a Švédsko mělo dalšího -1.
Po pár minutách s respirátorem se učím dýchat prdelí. Zatím mi jde jenom výdech.
Šak to Prymula říkal, respirátor NE!
Respoš můžeš, ale jen ten bez výdechového ventilu - a podle popisu právě ten má.
Pak se vtírá otázka, jestli má alespoň vdechový filtr...
Už jsi viděl fazole s filtrem?
Koronavirus je jako těstoviny.
Přišli s tím Číňani, ale teprve Italové to dostali do celého světa.
Karanténa je nutná věc,to chápu a vůbec se v ní nenudím.Co ale nechápu,proč je v kile rýže z Penny 3130 zrníček a v kile z Lidlu jen 2960.
Tak to se opravdu nenudíš.
Ohledne nudy v karantene je tech vtipu hafo - mne se libily tyhle
Henten virus má i náš premiér. To vždy, když dostane nepříjemnou otázku, tak se projeví: To já nic, to henten za to může!
Novinka dva dny stara. Klasicke "Novinky"
Koronavirus má i svoje klady, například fotbalová Sparta už celý měsíc neprohrála!
Trochu delší, ale celkem dobrý. "Šlesinger stejně zase nic netrefí" -
Nejvetsi vtip s Koronou je asi Trump v kombinaci s americkym zdravotnickym systemem. Tam z toho muze byt neuveritelny pruser.
Asi tak...vlastne uz aj bol, ked nakecal tych par volovin...ale on uz toho v zivote nakecal a oni su schopni si ho snad zvolit aj po 2x. Ludska blbost je nekonecna.
Vetsi problem bude s jejich zdravotnickym systemem, kdy vetsina lidi nema zadne pojisteni a jakekoli osetreni je nesmirne drahe (i s pripadnou spoluucasti pojistovny), takze spousta lidi s koronou bude radeji drzet hubu a doufat ze to nejak prezije, zatimco to bude vesele sirit dal.
Ak si spomenies zmena zdravotneho poistenia/systemu bola Obama headlajna a...a vyhorel na tom hoci bol prezidentom 2 obdobia. Proste to nepresdil aj ked som videl dokument, kde sa o to naozaj snazil...narazil na silny tlak loby, poradcov, opozicie, proste boj s veternymi mlynmi a nedal to. Myslim, ze to povazuje za svoje najvacsie zlyhanie ak si dobre pamatam. Zmenit zdravotny system v USA je asi nad ludske sily.
tak když je zdravotnictví jednou velkou mašinou na peníze... to se těžko mění. Ten tlak na zachování stávajícího systému musel být obrovský.
Ale ono se jim to vrátí, už teď je vidět, že v tom jsou až po uši.
Reagoval jsem na uvedený odkaz, nečetl jsem celý web, propagandistický trotle.
Takže jeden odkaz stačí na kategorické tvrzení:
se na demagogickém Seznamu neobjevilo
Fakt je potřeba počítat s tím, že lidi nejsou idioti a nesoudit je podle sebe.
Pro posouzení článku mi to stačí. Že ty kvůli tomu čteš celý SeznamZprávy, je tvoje věc.
Ale výtka nesměřovala proti článku, nýbrž proti "Demagogickému Seznamu". Připomínáš mi Karla - výtka "Televize do nás v jednom kuse valí, že máme správně používat roušky a potom ukáže tohle." taky nesměřovala proti televizi.
Tahle konverzace nemá smysl. Snad je jasné podle vlákna, na co jsem reagoval. A jak jsem reagoval, je snad moje věc. Pá.
Jedného dňa keď to pominie sa na tom dobre zasmejeme. Samozrejme nie všetci :)
Dobry vtip je aj to, ze Boris Johnsom ma covida.
Kdyby jen on - tam to bude mít většina těch vládních tajtrdlíků (už je potvrzen i ministr zdravotnictví).
Pozor-v noci ze soboty na neděli se mění čas.Můžete být o hodinu dýl doma!
Nikdy som posun času nechápal... Nikdy nemal zmysel.
A až bude nejhůř, zažíváme si se Svěrákem: Nemít prachy, to nevadí!
Nové slovo - explaine!
Nejsem si jist, že se jedná o vtip...
NWO vyrobil virus NWO chce čipovat lidi NWO chce přístup k účtům NWO vyrobil antivirus všichni: sláva, hurá!
Já jsem slyšel,že Sněhurka už má jen šest trpaslíků,Kejchal ten virus neporazil.
Čert ví, co od ní chytl. Měl použít ochranu při styku...
Pokud budou školy zavřené i nadále, tak rodiče najdou lék na koronavirus dříve, než vědci.
Karanténa, den dvanáctý: Do brněnského babyboxu někdo narval dvě osmiletá dvojčata. Bohužel si pamatují, kde bydlí.
jj, blíží se doba, kdy rodiče budou nenávidět děti a naopak. Ten vtip by mohl být i opačně: Děti nacpaly rodiče do babyboxu(ů), ale ti si nepamatují cestu domů!
Nevim teda, ale ja si jako dite vzdycky pral preruseni skoly aspon na den, tohle by byla dokonala fantasie. Deti si myslim, ze se musi smat od ucha k uchu, o nejake blbe nalade nebo snad nenavisti nemuze byt ani rec. U rodicu je situace horsi, ale jsou snad dospeli, aby se s tim dokazali vyrovnat.
Ale to není fantazie, nemají prázdniny, žádný přerušení školy. Děcka mají domácí vyučování a toho učiva taky nemají málo. Učitelé je zásobují skrze školní weby, nebo e-mailem. Děcka pak musí posílat zpátky fotky svých výtvorů a učitelé jim to hodnotí. A rodiče si teď s nima musí hrát na učitele a objevovat, co všechno už od základky zapomněli.
Český výrobce nápojů Kofola jako první v Česku poslal do televizí spot s rouškami. Hercům přitom nezakrývají obličej skutečné roušky, ale propracovaná počítačová grafika.
Že by další "reklamní spot roku?"
Videl som pred par dnami a prve co ma napadlo ako to, ze to nacili uplne presne ako verziu bez rusok. Takze tajomstvo objasnene.
Ja myslim, ze je to jasne. Za me teda dobra reklama.
Nuda v karanténě 1.0: Na nudu v karanténě netrpím, vůbec ne. Ale divný je mi jedno, jak to, že rýže z Penny obsahuje 2847 zrníček, zatímco ta z Lidlu 3048????
Nuda v karanténě 2.0: Vykvajzněte se na počítání rejže. Začněte třídit mák podle barev.
Nevím ja ty, ale ja sa vôbec vôbec nenudím, práce mám nad rámec, a aj keby som nemal, vždy sa mi darí nájsť niečo na robenie.
Fakt se nestačím divit, co de děje. Ve snu by mě to nenapadlo ani předtím, ale oduvodnovat to nouzovym stavem... Tak se chová správný hospodář.
To je jen polovina. Ještě existuje objednávka z 1.4. na další dva Iphone 11 a a jeden Xiaomi. Dohromady za nějakých 145000,-. Asi na někoho 30.5. zapomněli....
Tohle je celebrita, Předseda Asociace poukázkových systémů :)
Proboha, to je Asociace, nebo Svaz, nebo Sdružení na každou blbinu dneska. Mohli bysme založit "Asociaci internetových tlachalů a pinadlů".
Existuje dokonce Asociace chovatelů a zpracovatelů brojlerových králíků.
Hehe, tohle neznám, ale králíky chováme, zabíjíme a žereme furt pryč. Ale ne brojlerové, na nějaké "vyhoněnce" nejsme zvědavi. Klasická přírodní strava, seno, "tráva", mrkev, ječmen, erteple... včera jme měli a v sobotu bude zas. Mňam!
Ze bych si zase poridil morcata? IMHO lepsi a hlavne, staci jim zeleny ze sekacky.
Ty chceš říct, že pěstuješ králíky, jíš je a neplatíš asociaci?
Ještěže ta asociace není přísná jako OSA.To by se jim snad platilo i za každé prkýnko,protože by z něho někdo mohl udělat králíkárnu pro brojlerové králíky. Nebo poplatek z mrkve,může dojít ke zneužití a místo v kuchyni skončí v králíkovi.
Pěstovat můžeš mrkev pro králíky. Králíky však chováš.
Že prej koronavirus příliš dlouho nevydrží, protože je Made in China.
Prý se doporučuje vyrobit roušku z ponožek, nošených nejméně dva týdny. Před takovou rouškou zdrhá i ebola.
Na koronavirus platí snad jen komunismus.V KLDR údajně vůbec není a v Číně po 3 měsících už pomalu vymírá.
Soudruzi teď asi začnou hlásat,že tohle tu za nich nebylo.
Mimochodem,vyměním 5 respirátorů za byt 2+1 v centru Prahy,nevíte o něčem?
Nejvetsi vtip je, jak se tady u nas zase s nekolikamesicnim spozdenim akorat "prekladaji" memy co byly v anglictine a vydava se to za "uzasne nove vtipy".
Tohle treba vyslo uz v lednu v danskem tisku, Cinan za to vyzadoval verejnou omluvu a v cine byl obrazek zcela "zcenzorovan".
Tak tomu na Redditu jeste nasadili korunu
Narazil jsem na rozhovor s jednim umelcem a v textu byl odkaz na parodii Čtyři z tanku a pes:
https://www.youtube.com/watch?v=LhLPIHb7UUc
Mělo to být aktuálně ke koronaviru. Ale buď jsem covid pozitivní nebo mi nějak uniká smysl toho videa. Ať se koukám, jak se koukám, humor jsem tam nenašel. Klidně mi napište, že už jsem starej a nerozumím tomu.
Mám to stejně, humor jsem taky nenašel.
Tihle "umělcové" taky dostávají dotace?
Akorát tam strašně řvali. Tohle asi ocení jen "znalec".
K tomu poslednímu: Bojím se otevřít i konzervu...
https://www.aktuality.sk/clanok/774248/tazky-tyzden-s-janom-gordulicom-o-navsteve-z-ciny/
7:08, vyborna scenka, pustal som si velakrat, ale smejem sa na tom furt.
Tohle je zatím nejlepší fór. Blbka není středem pozornosti, tak se snaží zaujmout za každou cenu.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-greta-thunbergova-nakaza-covid-19.A200324_183047_zahranicni_rko
Celej koronavirus je jeden velkej vtip, obcas drsnej, ale to na tom nic nemeni. Reakci lidi na koronavirus se da bud smat nebo nad tim brecet. Kdo nema koronavirus jako by ani nebyl.
Rede, ty musíš být mimořádně nasraný na celý svět. Ta "zapčklost" z tebe ne teče, ale přímo tryská...
No offense, peace
Nejsem.
Ale vzdyt je to neuveritelny:
Spanelsko: Sexismus je horsi nez koronavirus.
Nemecko: Po nastupu koronaviru v Italii hrali fotbal s navstevnosti 50.000 + divaku v klidu dal.
Thajsko: Nakazilo se v poslednich dnech jen 29 lidi, vsichni v hledisti na boxu.
CR: Lyzari v Italii, Slavia-Sparta 19.000 divaku, chaos s nakupni dobou pro duchodce, nekde nechteli lidi vpustit do obchodu, jinde zmlatili duchodce, protoze si mysleli, ze to duchodce neni, ....
Jako prijde ti, ze se lidi chovaji nejak aspon trochu rozumne?
Jsme z toho všichni už trochu vedle, protože na něco takového jsme nikdo nebyl připravený.
A do toho to neustále rozdmýchávají "mééédia", protože jim z toho koukají prachy. Je to hnus.
Zase na druhou stranu, fakt jsme si mohli myslet, kdyz nas media informovala o tom, co se deje v Cine, ze to sem neprijde?
Nechci tu hrat nejakyho chytraka, ale kdyz to prislo do Italie a jeste to nebylo u nas, tak jsem si jako prvni rekl, "sakra, to uz to asi do leta nedame, snad to bude trvat este aspon treba mesic nez to prijde sem". (Porad totiz verim, ze to teply pocasi zabije.) Bohuzel to bylo mnohem rychlejsi, ale myslim, ze vedle bychom z toho byt nemuseli.
Myslim, ze media v CR to zvladaji pomerne dobre, mohlio by to byt samozrejme mnohem lepsi, ale cekal jsem to horsi. Napriklad, ze nas nestrasi tema zemrelyma, ale na rovinu rekli, ze ty lidi byli proste velmi nemocni a zemreli by stejne maximalne o par dni dele.
Jak maličko scházelo a Švédsko mělo dalšího -1.
Po pár minutách s respirátorem se učím dýchat prdelí. Zatím mi jde jenom výdech.
Šak to Prymula říkal, respirátor NE!
Respoš můžeš, ale jen ten bez výdechového ventilu - a podle popisu právě ten má.
Pak se vtírá otázka, jestli má alespoň vdechový filtr...
Už jsi viděl fazole s filtrem?
Koronavirus je jako těstoviny.
Přišli s tím Číňani, ale teprve Italové to dostali do celého světa.
Karanténa je nutná věc,to chápu a vůbec se v ní nenudím.Co ale nechápu,proč je v kile rýže z Penny 3130 zrníček a v kile z Lidlu jen 2960.
Tak to se opravdu nenudíš.
Ohledne nudy v karantene je tech vtipu hafo - mne se libily tyhle
[video=https://debaty.net/files/89526-vid-korona-kychnuti-mp4]89526-vid-korona-kychnuti-mp4[/video]
https://i.imgur.com/o2eq8Vz.mp4
https://www.facebook.com/100007037407152/videos/2410408749203682/?fref=mentions&__xts__[0]=68.ARBuuKrcjHYNye69yaI52_sNEE_RWPSANgckjB1eiLuU0Mvb_V2ZR2EDq_YQ2vkUUDc0ShKVeOf_9y8fvq-yL6WvHAZ7InizSZR640f7vH6dk4_D2yZjguVNaASu0lcd7ttiZoOgZoq92uVurcSVxMjfQoCOlen6Tze_Hkm8_axbtFo0133x5cjenSumRQ4WK2Qm5zr57kCJ9bFWByVvvh8GB3VlARIAefGFWYgbb9Sf58X3nMUOrRZiSq0U6-HtjgaFw5RuTeMGZQ&__tn__=K-R
Ted je novinka:
Muž v Číně zemřel na hantavirus, nové epidemie se ale bát nemusíme
Novinka dva dny stara. Klasicke "Novinky"
Koronavirus má i svoje klady, například fotbalová Sparta už celý měsíc neprohrála!
Trochu delší, ale celkem dobrý. "Šlesinger stejně zase nic netrefí" -
Nejvetsi vtip s Koronou je asi Trump v kombinaci s americkym zdravotnickym systemem. Tam z toho muze byt neuveritelny pruser.
Asi tak...vlastne uz aj bol, ked nakecal tych par volovin...ale on uz toho v zivote nakecal a oni su schopni si ho snad zvolit aj po 2x.
Ludska blbost je nekonecna.
Vetsi problem bude s jejich zdravotnickym systemem, kdy vetsina lidi nema zadne pojisteni a jakekoli osetreni je nesmirne drahe (i s pripadnou spoluucasti pojistovny), takze spousta lidi s koronou bude radeji drzet hubu a doufat ze to nejak prezije, zatimco to bude vesele sirit dal.
Ak si spomenies zmena zdravotneho poistenia/systemu bola Obama headlajna a...a vyhorel na tom hoci bol prezidentom 2 obdobia. Proste to nepresdil aj ked som videl dokument, kde sa o to naozaj snazil...narazil na silny tlak loby, poradcov, opozicie, proste boj s veternymi mlynmi a nedal to. Myslim, ze to povazuje za svoje najvacsie zlyhanie ak si dobre pamatam.
Zmenit zdravotny system v USA je asi nad ludske sily.
tak když je zdravotnictví jednou velkou mašinou na peníze... to se těžko mění. Ten tlak na zachování stávajícího systému musel být obrovský.
Ale ono se jim to vrátí, už teď je vidět, že v tom jsou až po uši.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ne-netopyri-ale-migranti-a-americane-koronavirova-propaganda-utoci-96041
To sem asi moc nepatří, ale tohle ano:
Me to teda prijde zabavnejsi nez ta "sranda" o Grete co se tu objevila...
snaď jediná vtipná vec v tomto vlákne
Nějak se na demagogickém Seznamu neobjevilo, že USA jsou dnes zase nejlepší, trumfly i Čínu!
Vy propagandističtí trotlové jste fakt zábavní.
Přece vám musí být jasné, že v dnešní době není problém si informace dohledat a ukázat, jak jste mimo.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/spojene-staty-hlasi-pres-tisic-obeti-na-manhattanu-vznikla-provizorni-marnice-95792?seq-no=26&dop-ab-variant=&source=clanky-home
Reagoval jsem na uvedený odkaz, nečetl jsem celý web, propagandistický trotle.
Takže jeden odkaz stačí na kategorické tvrzení:
Fakt je potřeba počítat s tím, že lidi nejsou idioti a nesoudit je podle sebe.
Pro posouzení článku mi to stačí. Že ty kvůli tomu čteš celý SeznamZprávy, je tvoje věc.
Ale výtka nesměřovala proti článku, nýbrž proti "Demagogickému Seznamu". Připomínáš mi Karla - výtka "Televize do nás v jednom kuse valí, že máme správně používat roušky a potom ukáže tohle." taky nesměřovala proti televizi.
Tahle konverzace nemá smysl. Snad je jasné podle vlákna, na co jsem reagoval.
A jak jsem reagoval, je snad moje věc. Pá.
Jedného dňa keď to pominie sa na tom dobre zasmejeme. Samozrejme nie všetci :)
Dobry vtip je aj to, ze Boris Johnsom ma covida.
Kdyby jen on - tam to bude mít většina těch vládních tajtrdlíků (už je potvrzen i ministr zdravotnictví).
Pozor-v noci ze soboty na neděli se mění čas.Můžete být o hodinu dýl doma!
Nikdy som posun času nechápal... Nikdy nemal zmysel.
A až bude nejhůř, zažíváme si se Svěrákem:
Nemít prachy, to nevadí!
Nové slovo - explaine!
Nejsem si jist, že se jedná o vtip...
NWO vyrobil virus
NWO chce čipovat lidi
NWO chce přístup k účtům
NWO vyrobil antivirus
všichni: sláva, hurá!
Su jenom já tak divný?
edit: A teď mě zatknou, budou mučit, zabijou...
Já jsem slyšel,že Sněhurka už má jen šest trpaslíků,Kejchal ten virus neporazil.
Čert ví, co od ní chytl. Měl použít ochranu při styku...
Pokud budou školy zavřené i nadále, tak rodiče najdou lék na koronavirus dříve, než vědci.
Karanténa, den dvanáctý: Do brněnského babyboxu někdo narval dvě osmiletá dvojčata. Bohužel si pamatují, kde bydlí.
jj, blíží se doba, kdy rodiče budou nenávidět děti a naopak.
Ten vtip by mohl být i opačně: Děti nacpaly rodiče do babyboxu(ů), ale ti si nepamatují cestu domů!
Nevim teda, ale ja si jako dite vzdycky pral preruseni skoly aspon na den, tohle by byla dokonala fantasie. Deti si myslim, ze se musi smat od ucha k uchu, o nejake blbe nalade nebo snad nenavisti nemuze byt ani rec. U rodicu je situace horsi, ale jsou snad dospeli, aby se s tim dokazali vyrovnat.
Ale to není fantazie, nemají prázdniny, žádný přerušení školy. Děcka mají domácí vyučování a toho učiva taky nemají málo. Učitelé je zásobují skrze školní weby, nebo e-mailem. Děcka pak musí posílat zpátky fotky svých výtvorů a učitelé jim to hodnotí. A rodiče si teď s nima musí hrát na učitele a objevovat, co všechno už od základky zapomněli.
Taky přikládám jeden obrázek.
Tak Kofola nezklamala - Kofola má první reklamu s rouškami. Vznikly na počítači, rozdíl skoro nepoznáte
Že by další "reklamní spot roku?"
Videl som pred par dnami a prve co ma napadlo ako to, ze to nacili uplne presne ako verziu bez rusok. Takze tajomstvo objasnene.
Ja myslim, ze je to jasne. Za me teda dobra reklama.
Koronavirus už si v ČR vyžádal 5.000 obětí. (apríl)
Je to len 4999
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/znudeny-astrofyzik-vymyslel-naramek-proti-koronaviru-skoncil-s-magnety-v-nose-40318834
Tvl, to nevymyslíš!
Já vím, že je to politický, ale je to povedený.
Je vybornej.
Všimli jste si, že letos se neobjevily na zpravodajských serverech žádné aprílové vtípky? Alespoň já jsem tedy na nic nenarazil.A co vy? Máte něco?
Koronavir nestaci?
https://www.cnews.cz/ceska-televize-chysta-tri-nove-stanice/
Ale doufam, ze je to april.
No to by bylo nemilé, být to apríl. Na ČT69 se docela těším!
Nápodobně
No nevím. Vydzunkl jsem 4 piva (finišuji s přiznáními, ještě mám jedno posílat, tak potřebuji vitamíny) a mám obavu, že prvního apríla 69 nebude…
Ja mám KNOME na medium. https://medium.com/linux-plus-plus/the-best-of-both-worlds-knome-176f19202769
Navrhuji,
zkřížit koronavir s Českou poštou.
Nejspíš ho nedostanete
a ještě nechá vzkaz, že to zkoušel.
(z facebooku)
Nuda v karanténě 1.0:
Na nudu v karanténě netrpím, vůbec ne. Ale divný je mi jedno, jak to, že rýže z Penny obsahuje 2847 zrníček, zatímco ta z Lidlu 3048????
Nuda v karanténě 2.0:
Vykvajzněte se na počítání rejže. Začněte třídit mák podle barev.
Nevím ja ty, ale ja sa vôbec vôbec nenudím, práce mám nad rámec, a aj keby som nemal, vždy sa mi darí nájsť niečo na robenie.
A proč tím konstatováním sviníš vlákno o vtipech?
S tou první částí není problém, ale ta druhá - tak dlouhý lopaty se snad ani nedělají.
Tohle není vtip.
Honem nakoupit, než dojdou prachy.
Fakt se nestačím divit, co de děje.
Ve snu by mě to nenapadlo ani předtím, ale oduvodnovat to nouzovym stavem...
Tak se chová správný hospodář.
To je jen polovina. Ještě existuje objednávka z 1.4. na další dva Iphone 11 a a jeden Xiaomi. Dohromady za nějakých 145000,-. Asi na někoho 30.5. zapomněli....
Jasne, vtipy, ale na tu STK bacha - pořád je jízda s propadlou STK přestupek a pořád hrozí, že od pojišťovny v případě nehody nic nedostanete.
Jeden z kandidátů na vtip roku.
Jo, těchto tvítů před a po bylo víc, nejen Rýc.
Tohle je celebrita, Předseda Asociace poukázkových systémů :)
Proboha, to je Asociace, nebo Svaz, nebo Sdružení na každou blbinu dneska. Mohli bysme založit "Asociaci internetových tlachalů a pinadlů".
Existuje dokonce Asociace chovatelů a zpracovatelů brojlerových králíků.
Hehe, tohle neznám, ale králíky chováme, zabíjíme a žereme furt pryč. Ale ne brojlerové, na nějaké "vyhoněnce" nejsme zvědavi. Klasická přírodní strava, seno, "tráva", mrkev, ječmen, erteple... včera jme měli a v sobotu bude zas. Mňam!
Ze bych si zase poridil morcata? IMHO lepsi a hlavne, staci jim zeleny ze sekacky.
Ty chceš říct, že pěstuješ králíky, jíš je a neplatíš asociaci?
Ještěže ta asociace není přísná jako OSA.To by se jim snad platilo i za každé prkýnko,protože by z něho někdo mohl udělat králíkárnu pro brojlerové králíky.
Nebo poplatek z mrkve,může dojít ke zneužití a místo v kuchyni skončí v králíkovi.
Pěstovat můžeš mrkev pro králíky. Králíky však chováš.
Vždycky je pochováš, než jim pak lepneš za ušiska
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/100624/viral-o-viru-text-iny-koldove-o-babisove-vlade-kokotu-zboril-internet-i-vsechny-poucky.html
Celkom som sa pobavil.
Pekny, tohle je taky dobry a bohuzel dost pravdivy:
https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748095
Kdy už skončí karanténa? https://debaty.net/files/89694-korona-retro-mp4
sťahovať mp4 nebudem... mohol si to dať ako video, napr. na YT.
Proč stahovat?Vždyť je to uložené v archivu přímo tady na debatách.Já jen kliknu a ve FF se to přehraje rovnou,netřeba nic stahovat a ukládat..
FF to umi, Vivaldi ne. Ja to stahnul, ale nestalo to teda za to. Sorry.
https://pbs.twimg.com/media/EVBsbG7XgAA1iF5?format=jpg&name=small
https://pbs.twimg.com/media/EVBEDsNXQAAX3pa?format=jpg&name=small
https://pbs.twimg.com/media/EVB3BnDUUAApucl?format=jpg&name=small
Tak zase další várka, nějak to tu usnulo...
Covid-19 je něco jako Windows.Všichni čekají, kdy bude nová verze a zároveň se obávají, že bude horší než ta současná.
Není to vtip, ale dávám k dobru. Dobře vycpaný bobr - sKORO NA mizině - Došly prachy (1. epizoda)
Sa mi strasne pacil suvisiaci vtip: Co hranici s uplnou blbostou? Mexiko a Kanada.
Jak zabavit blondýnu v karanténě?
Postavte ji doma před zrcadlo a ať hraje Kámen-nůžky-papír, dokud nevyhraje!