Pomůžete mi najít TV seriály, ve kterých účinkují černoši?
Dobrý den, pomohli byste mi najít česky dabované TV seriály, ve kterých účinkují především černoši? (prosím vynechejte rasismus). Prohledával jsem zdroje na internetu a hodně takto popisovaných seriálů se mi najít nepodařilo. V dřívější době jsem sledoval na Primě The Fresh Prince of Bel-Air jehož obrázek je k vidění v příloze. Chci najít podobných seriálů více, protože tento seriál se mi líbí, ale viděl jsem ho celý. Nedávno Česká televize odvysílala vlastní český seriál s názvem Trpaslík. Taky dobrý seriál. Luděk Staněk, student nymburského gymnázia najde dávno ztracenou figurku trpaslíka. Je kouzelný. Zjistí, že má jedno přání a toho přání využije.
Znáte TV seriály, česky dabované, ve kterých účinkují černoši?
Pokud ano a napíšete mi je, tak Vám moc děkuji.
Cosby show, ale po cesky az od 2. serie, prva jeidne po slovensky.
The Red dwarf - celá třetina obvyklýho osazenstva je jeden černoch (Kocour).
I Lister je napůl černoch.
Tak to už jsme na půlce.
Roots, tam mas cernochu habadej.
Třeba Stargate nebo Star Trek (všechny), to máme sumasumárum takových tisíc epizod, to chvíli vydrží.
V Star Treku jako skutecne vyrazna postava snad jen Benjamin Sisko - takze cela DS9, zbytek ST muzete skrtnout. Teda - asi bylo nasilne genderove a rasove vyvazene to cosi posledni - "moderni" co se jmenovalo Startrek - ale to byla tak nekoukatelna sra*ka.... (Stargate bez Teaľca si neumim predstavit = ten muzete nechat cely )
Vskutku
Ještě ve Voyageru Tuvok, v NextGen Geordi La Forge, taky docela výrazné postavy.
Ne.
Simpsonovi, M*A*S*H... prakticky libovolný seriál z US produkce posledních 20 let musí mít černocha, byť ne v hlavní roli...
To mas zase odkud, ze "musi mit cernocha"?
Se podívej na remake Sedm statečných. Tam už chybí jen nejakej ten homo na vozíku.
Anebo genderově neutrální hlavní hrdina (viděl bych to na Chica ). Myslím původní film (remake jsem neviděl). Svět sa řítí do čortovy řiti.
No i ten "původní" film je remake.
Jj. Sedm samurajů (Akira Kurosawa). Po zhlédnutí tohoto se ti líbil výše uvedený film? Mně ano.
Takze banda japonciku se muze nahradit "bilejma heterakama", ale jeden bilej se nesmi nahradit cernochem?
Když ten příběh filmu přeneseš na divokej západ, tak by tam japončíci vypadali opravdu divně. V době, kdy černoši sotva přestali česat bavlnu, tak je taky vcelku neobvyklý, aby tam běhal s koltem v ruce.
Kdyz se ti nelibi, tak se na to nekoukej. Abych koukal na film a jen tam hledal kdy se objevi nejakej cernoch, abych z toho mohl mit zachvat, tak to mi prijde jako ztrata casu.
Navic to vubec neodpovida na muj dotaz.
Nedíval jsem se na to, aby tě to uklidnilo.
Na tvůj dotaz to odpovídá - je tam černoch, asiat, prostě pestrá směsice, aby to uklidnilo menšiny. Přesně takový, kteří se diví, že ve hře ze středověku ze střední Evropy, není žádnej černoch.
Pozoruhodna logika. Ve filmu x je cernoch => ve vsech filmech musi byt cernoch.
A urcite vsichni toci filmy jen aby te nasrali, a vubec nikomu nezalezi na tom, aby film vydelaval. Zle entity ovladaji vse.
Ale samozřejmě. Černoch musí být, aji kdyby fotra věšali. Bez černocha se už shitywoodské filmy netočí. A bude hůř - nastupují muslimové (taková Xena v burce: super! ), genderově neutrální (Indy jako žena, která je muž),... Viděls nesmrtelný film "Zabil jsem Einsteina, pánové"? Tam to taky nevypadalo moc košer.
Bacha at si z toho neuzenes vredy.
Po mých vředech (které mám už dvacet let) je ti prd. Máš pro mě nějaký konstruktivní návrh jak se jich zbavit? Celý se měním v jedno velké ucho a naslouchám. Nebo zas ze tvé strany velkohubé hovno?
Velkohube hovno? Mam se opet zeptat, odkud mate to vase ze "ve filmech musi byt cernoch"? Protoze "nelibi se mi, ze je ve filmu cernoch" neni zadny dukaz o tom, ze tam musi byt.
Když ve filmu nemusí být černoch, tak proč v každym filmu je?
Obavam se, ze takto take logika nefunguje. Navic ti chybi podklady k tvrzeni, ze v kazdem filmu ten cernoch je (a obavam se, ze to ani nijak nepodlozis, jelikoz v ne kazdem filmu/serialu je cernoch a o zadnem oficialnim narizeni o umistovani cernocha do kazdeho filmu nevim).
Černým se teprve poslední dobou (posledních pár desítek let) začíná dařit prosazovat mezi bílými a bílí si na to už konečně zvykají. TV produkce na to reaguje, protože už to nejsou jen homies z ghetta, ale legitimní členové společnosti.
Dalo by se debatovat o kriminálních statistikách, o tlačence na multi kulti obsazování a další, nicméně ani jednoho z toho nebylo meritem mého příspěvku.