Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak se říká lidem, kteří všemu věří?

Viem, ze mam tiez nejake problemy...pomerne tazko si priznam chybu, ale na rozdiel od vacsiny tu pritomnych to dokazem, takisto ako dokazem povedat, ze mali pravdu. Ked si raz myslim, ze mam pravdu tak na nej trvam. V tomto som ako ostatni.
Druhy problem je, ze ked niekto tvrdi doslova hovadinu zdviha ma to virtualne zo stolicky, ci uz ze som nieco povedal, napisal a pod (na to som alergicky ak to nie je pravda) alebo nechce uznat z mojho pohladu nepriestrelne argumenty ako sme preberali pri institute strpenia. Takze vtedy sa pomerne tazko ovladam a vypisujem litanie.
Treti problem je, ze ludia vseobecne neradi citaju dlhsie texty, tiez to tak mam, takze to chapem, to je to co mi vlastne vycitas aj ty.
Stvrty problem je, ze ja nemam rad skatulkovanie, som nazorovo pomerne "sirokorozchodny", obcas suhlasim s Karlom, vacsinou s tw, obcas s niekym inym a vo finale ma potom "nikto nema rad" lebo nekopem za jeho tim.

Kedze si spomenul Karla...to, co Karla robi jedinecnym, ze v jednej vete na poradnach odpovie, rozosmeje aj odpinka uzivatela je naopak na debatach jeho slabinou. Takmer vzdy Karel vytiahne jednovetne nejaku kravinu, ktora kedze ide o viac ako pochybny argument nie je ani vtipna, ani vystizna a navyse to uz dalej nerozobera, takze debata s Karlom je tu takmer nemozna.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat