Filmy Quentina Tarantina
V kinech je zrovnan promítán jeho nejnovější film Tenkrát v Hollywoodu a mě zajímá jaký máte názor na jeho tvorbu. Přeci jen to není filmař pro každého.
V kinech je zrovnan promítán jeho nejnovější film Tenkrát v Hollywoodu a mě zajímá jaký máte názor na jeho tvorbu. Přeci jen to není filmař pro každého.
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Ja som si uzil kazdy jeho film zatial, treba len prekusnut tie prehnane hektolitre krvi :)
Když si odmyslím to násilí a krev, tak mi v hlavě nic neutkví.
Což je možná škoda - ono by utkvělo, kdyby to nebylo přehlušeno červenou.
Takhle jsou to filmy, které vidím jednou a už necítím potřebu se k nim nikdy vrátit.
Ani pro mě nejsou ve skupině filmů, které stojí za vstupné do kina.
Tarantino je šílený, to je bez debat . To mi ale nebrání, aby se mi jeho filmy líbily. Klidně potoky krve (záměrně přehnané). Prostě mi sedí jeho černý sarkastický humor. A co říkáš na G. del Tora? Ten je (ovšem bez potoků krve) pro mě ještě o level výš.
Od del Tora jsem videl jen Pacific Rim coz je docela bida. U neho je skoda, ze nenatocil Hobita jak bylo puvodne v planu.
co pacific rim, ale taky pan's labyrinth, to bol velmi dobry film.
Godzila vs Transformers . Nastesti jsem videl mnohem zrudnejsi filmy, takze ten Rimjob jeste sel.
To kazdopadne, jen mi takovyhle snimek k tak ocenovanemu tvurci vubec nesedi ?
Me se jeho filmy libily jeste nez jsem resil nejaky rezisery, takze si nestezuju. Narozdil od ostatnich reziseru je u nej kazdej film svym zpusobem unikatni (pominuli dva killbilly).