Filmy Quentina Tarantina
V kinech je zrovnan promítán jeho nejnovější film Tenkrát v Hollywoodu a mě zajímá jaký máte názor na jeho tvorbu. Přeci jen to není filmař pro každého.
V kinech je zrovnan promítán jeho nejnovější film Tenkrát v Hollywoodu a mě zajímá jaký máte názor na jeho tvorbu. Přeci jen to není filmař pro každého.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Tarantino je šílený, to je bez debat :-). To mi ale nebrání, aby se mi jeho filmy líbily. Klidně pot… mif 23.08.2019 12:57 |
mif | |
Od del Tora jsem videl jen Pacific Rim coz je docela bida. U neho je skoda, ze nenatocil Hobita jak… Al Capone 23.08.2019 13:39 |
Al Capone | |
Godzila vs Transformers :)). Nastesti jsem videl mnohem zrudnejsi filmy, takze ten Rimjob jeste sel. Dwane Dibbley 23.08.2019 15:20 |
Dwane Dibbley | |
To kazdopadne, jen mi takovyhle snimek k tak ocenovanemu tvurci vubec nesedi ? poslední Al Capone 23.08.2019 16:46 |
Al Capone |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Tarantino je šílený, to je bez debat
. To mi ale nebrání, aby se mi jeho filmy líbily. Klidně potoky krve (záměrně přehnané). Prostě mi sedí jeho černý sarkastický humor. A co říkáš na G. del Tora? Ten je (ovšem bez potoků krve) pro mě ještě o level výš.
Od del Tora jsem videl jen Pacific Rim coz je docela bida. U neho je skoda, ze nenatocil Hobita jak bylo puvodne v planu.
Godzila vs Transformers
. Nastesti jsem videl mnohem zrudnejsi filmy, takze ten Rimjob jeste sel.
To kazdopadne, jen mi takovyhle snimek k tak ocenovanemu tvurci vubec nesedi ?