Mě to může být jedno když mám stejně ještě prázdniny proto tu taky píšu blbosti :D
Tak za dva týdny už to bude. Už se docela těším.
Tak proc se ptas, kdyz je ti to jedno?
Rodiče se určitě rozvedli, protože doufali, že soud tě svěří do trvalé péče tomu druhému. Takový ten typ, který udělá největší radost devět měsíců před narozením.
Nebylo to překvapivě kvůli mě ale kvůli segre a dalších faktorů ségra je mnohem větší střevo než já.
Tomu se dá těžko uvěřit.
Proč?
Smyslem života pro mnoho jedinců je rodina,ale vlastní,kterou si založí a nadělají malé sviště,ze kterých mají radost i starosti.A hned mají na půlku života co dělat.Ovšem ve Tvém případě doporučuji Tobě a hlavně sestře se moc nemnožit,ať nekazíte lidský genofond.
Já se určitě množit nebudu. A pokud ano tak maximálně dvacet dětí
Každý to má jinak. Někdo "zasaď strom, postav dům, zploď syna".
No tvůj je evidentně všechny otravovat.
Já nikoho neotravuji.
Dneska je patek.
Mě to může být jedno když mám stejně ještě prázdniny proto tu taky píšu blbosti :D
Tak za dva týdny už to bude. Už se docela těším.
Tak proc se ptas, kdyz je ti to jedno?
Rodiče se určitě rozvedli, protože doufali, že soud tě svěří do trvalé péče tomu druhému. Takový ten typ, který udělá největší radost devět měsíců před narozením.
Nebylo to překvapivě kvůli mě ale kvůli segre a dalších faktorů ségra je mnohem větší střevo než já.
Tomu se dá těžko uvěřit.
Proč?
Smyslem života pro mnoho jedinců je rodina,ale vlastní,kterou si založí a nadělají malé sviště,ze kterých mají radost i starosti.A hned mají na půlku života co dělat.Ovšem ve Tvém případě doporučuji Tobě a hlavně sestře se moc nemnožit,ať nekazíte lidský genofond.
Já se určitě množit nebudu. A pokud ano tak maximálně dvacet dětí
Každý to má jinak.
Někdo "zasaď strom, postav dům, zploď syna".
Existuje i univerzální odpověď, 42.