Co ti brání to spočítat? Evidentně se nudíš, tak by tě to aspoň zabavilo.
To je zase ON.
Já vím.
Dvě, maximálně tři.
Možná bych se přel i o čtyři, ale dobrá.
Záleží na tom, kolik komu vyjde součet 2+2. U mě max. 3.
Tři je takovej dobrej kompromis pro vás oba, takže bych hádku ukončil na tomto čísle.
To není hádka, to je debata.
cca 1/100 zrnka, mozna i min
To je sůl či co?
"Superzdrava" himalajska. 100+kg hroudy.
Ani nemusí tak daleko. Ve Wieliczce (kousek od Krakowa v Polsku) není problém vytěžit stejné balvany.
Byl jsem tam (přímo v dole) několikrát na výletě, ohromný zážitek. V solné sloji je vysekán celý kostel, včetně obrazů, lustrů, oltáře atd. Lízání stěn dovoleno.
Přiložené foto: stav z roku 2003. Vše nějakých 100? 150? metrů pod zemí, ta solná sloj je tam mimořádně vysoká..
Záleží na tom, jak hrubě je ta sul pomletá.
Co ti brání to spočítat? Evidentně se nudíš, tak by tě to aspoň zabavilo.
To je zase ON.
Já vím.
Dvě, maximálně tři.
Možná bych se přel i o čtyři, ale dobrá.
Záleží na tom, kolik komu vyjde součet 2+2. U mě max. 3.
Tři je takovej dobrej kompromis pro vás oba, takže bych hádku ukončil na tomto čísle.
To není hádka, to je debata.
cca 1/100 zrnka, mozna i min
To je sůl či co?
"Superzdrava" himalajska. 100+kg hroudy.
Ani nemusí tak daleko. Ve Wieliczce (kousek od Krakowa v Polsku) není problém vytěžit stejné balvany.
Byl jsem tam (přímo v dole) několikrát na výletě, ohromný zážitek. V solné sloji je vysekán celý kostel, včetně obrazů, lustrů, oltáře atd. Lízání stěn dovoleno.
Přiložené foto: stav z roku 2003. Vše nějakých 100? 150? metrů pod zemí, ta solná sloj je tam mimořádně vysoká..
Ale tohle je RUZOVA sul. Zazracna, primo z himalaji. To nasypes na chleba a mas po rakovine, nebo tak nejak.
A vis co je nejvetsi zazrak? Ze tu sul vykopali tesne pred koncem trvanlivosti!!! Uf, jesteze tak. Byla by skoda, kdyby se v tech Himalajich zkazila.
Vždyť už je miliony let po záruce, je prošlá!
Taky proto se tam jen tak válí. Už ji obehnali zdí a ostnatým drátem!
Tak nějak po penězích. Rakovinu naopak můžeš dostat!
Byl jsem tam před čtyřiceti lety. Vysekali za tu dobu víc?
Viděls na té fotce toho "aktivistu"? Ten jenom olizuje.
To netuším :)
Těžba byla podle wiki ukončena až v tomto století.
Jestli dokážeš držet moč stejně, jako tady přezdívku, tak bych nechtěl být ve tvé kůži.
V sobotu měl 3 jiné.Ale on za to nemůže,sám na konci té diskuse píše o sobě:
Tak je alespoň sebekritický a dovede se ocenit sám.