Paradox Kriminality
Myslíte si ze je u nás v ČR hodně kriminálníků? Znáte osobně nějakého? Pokud ano pravděpodobně to kriminálník není, v zákoně se totiž píše ze pokud někdo učiní nelegální věc (například vražda) BUDE odsouzen v rozmezí 10 az 25 let (pouze příklad) odnětí svobody, pokud bude zločinec úspěšně odsouzen, znamená to ze se nedopustil žádného TČ jelikož dodržel to co se píše v zákoně, o kriminálníka by šlo az v případě když by se usvědčeni a odsouzení úspěšně vyhnul.
To, že nerozumíte psanému textu, je více, než zřejmé, ale zkusím to: Slovo "kriminálník" je uvedeno ve kterém zákoně?
Já nepisu že to někde je :D jen říkám že v zákoně se píše že ten kdo to udělá bude odsouzen a pokud.skutečně bude tak plní to co nařizuje zákon
Takže je to přesně tak, jak jsem psal - vůbec nerozumíte tomu, co se píše.
V zákoně žádný pojem kriminálník není, takže podle zákona nikdo kriminálník být nemůže. A to bez ohledu na to, zda je či není odsouzen. V zákoně se píše o pachateli a tím člověk buď je, nebo není - kdyby plnil to, co nařizuje zákon, nikdy by se pachatelem nestal.
Paradox tam nikde není.
Spíš vy nerozumíte jak to.myslím ale.chápu to píšu blbě :D já nepsal že někde se píše kriminálník :D
Tak to zkus napsat dobře.
Snažil jsem se pochopit tok tvých myšlenek, ale skončil jsem tady:
Jo, a myslím si, že je v ČR hodně kriminálníků a nějakého znám i osobně (toho, kdo seděl v kriminále).
Třeba myslí kriminalistu.
Moj sused bol trebars veducim bandy co vrazdila kamionistov...vzdy slusne pozdravil, nikdy s nim nebol ziaden problem...a kamos z detstva tam bol tiez. Jeden sedi, druhy sa obesil v base.
Nejake dalsie otazky?
Zvysok tvojho textu su logicke blaboly, napr ak niekoho odsudia neviem ako si dosiel na to, ze uz nie je kriminalnikom. Ak je zlodej odsudeny, stale je zlodejom ak odsudia vraha, stale je vrahom.
Reaguješ na mě?
Sorry samozrejme, že nie
Kriminálník je přece ten, kdo je odsousen a byl v base, tedy kriminále. Do té doby je jen prachsprostý zločinec
Do odsouzení je to sprostý podezřelý.
Mi říkali, že do odsouzení jsem nevinný.
A tykali?