Odpadkový koš s automatickým bezdotykovým otevíráním
Shanim nějaký, ale bezsačkový.
Nerez obal koše a uvnít plastový kýblik, který výtáhnu a zajdu vysipat.
Shanim nějaký, ale bezsačkový.
Nerez obal koše a uvnít plastový kýblik, který výtáhnu a zajdu vysipat.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
A chceš si o tom popovídat? Wikan 07.06.2019 11:38 |
Wikan | |
Blahopřeji. Nevím však, jak s takovou informací mám naložit a jestli teď budu kvůli tomu vůbec klidn… Prasak 07.06.2019 14:46 |
Prasak | |
uvnít plastový kýblik, který výtáhnu a zajdu vysipat
Nerozumím řeči Tvého kmene.Kup si raději tohle… Karel04 15.06.2019 15:30 |
Karel04 | |
Víš, že tím si zároveň ponížil i sebe? :-D
Protože pokud máš vysoké IQ, tak se dokážeš přizpůsobit.… Holy99 15.06.2019 15:56 |
Holy99 | |
Tak dá se koupit i koš se 2 kyblíky a ovládaný i hlasem,ovšem za tu cenu to asi nestojí.A sám se ste… poslední Karel04 15.06.2019 17:28 |
Karel04 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
A chceš si o tom popovídat?
Blahopřeji. Nevím však, jak s takovou informací mám naložit a jestli teď budu kvůli tomu vůbec klidně spát.
Nerozumím řeči Tvého kmene.Kup si raději tohle,to Ti v životě pomůže víc.
Víš, že tím si zároveň ponížil i sebe?
Protože pokud máš vysoké IQ, tak se dokážeš přizpůsobit.
cheers Tohle je náhodou docela čitelný, snaží se o interpunkci, její absence mi vadí nejvíc. Nějaká neúplná slova nebo gramatické chyby jsou mi šumafuk. Nejhorší je souvětí o 15 větách bez čárek, u něhož musíš nasadit kriminálku, abys korektně pochopil smysl céleho toho balastu.
edit: ber to jako srandu, kolego
Tak dá se koupit i koš se 2 kyblíky a ovládaný i hlasem,ovšem za tu cenu to asi nestojí.A sám se stejně nevynese.Osobně mám raději nášlapný se sáčkem uvnitř,protože ten při odchodu z bytu prostě vezmu vyhodit a nemusím se vracet s kyblíkem zpátky domů a ještě ten kyblík vymývat.