Co zkusit jiný prohlížeč? Jestli myslíš na Seznamu toho psa, stačí třikrát kliknout, naposled, že chceš zadarmo reklamy. Otravuje to ale jsou horší věci.
Poslední příspěvky, myslím že týpci co jsou moc rozplameněni se už vyřádili.
Tak je mě 34 a já teda i volám, ale mám pořád profil nerušit a zvoní mě telefon jenom když mě volá někdo z kontaktů. Jinak, ale je pravda, že nejvíc komunikuji přes whatsapp. Neznámá čísla se mě ale většinou nedovolují.
Mam eshop s detskym oblecenim a nejlepsi jsou ty zakaznici co si objednaji nejake GLS co PPL domu a pak to neberou, balicek se nam vrati, my po nich pozadujeme uhrazeni nakladu za marnou prepravu a oni se pak vymlouvaji, ze neprevzali balicek protoze nezvedaj cizi cisla, a to ani z naseho eshopu, kde si objednavku udelali. A pak se vymlouvaji, ze i emaily a sms nectou od cizich lidi a hrozne se divi, ze po nich chceme neco uhradit 🙂
Jestli to nebude spíš tím, že jo je psáno je dáno, zatímco hovor může druhý popřít a nebo podat zcela jinak.
A co takhle, 70 % volání jsou nabídky , o které nemám zájem, vnucují mi něco , co nechci, slušně je pošlu někam a oni za týden volají zase. Tyhle čísla si zablokuji, ale hajzlící mají více linek, takže opět zase. Proto čísla, které neznám nezvedám, je to otravné, řeknete jim slušně že nemáte zájem, a za měsíc otravují z jiného čísla zase
70% ? no to snad ne... a když tak okamžitě konec a číslo na černou listinu. Co kdyby vám volal např. kamarád o pomoc z půjčeného mobilu?
To už je to poslední z čeho bych měla mít strach.
Vždy si říkám, mohlo se někomu něco stát z mých blízkých...
Zrovna v pátek mi volalo cizí číslo..
Byla to sousedka od mé mámy, které se něco stalo s telefonem...
Máti jsem mobil zprovoznila (je starší ročník)nevyzná se v tom....
Takže za mně ano, hovory z cizích čísel přijímám 🤔