stáhli z vysílání Dům z karet?
Odvysílali první tři díly čtvrté řady a šlus (místo toho byl včera nějaký debilní fotbal). Neví někdo, jestli to stáhli v rámci likvidace Kevina Spacey, nebo je nějaký jiný důvod?
4.díl bude 27/2 na ČT2
A má být ještě 5. a 6.řada.
No prave, vzhledem k tomu skandalu preci neni 6. rada vubec jista a pokud by snad mela byt odvysilana castecne s vystrihanym a castecne nahrazenym Spaceym, tak by snad bylo lepsi to nevysilat vubec.
jirka44: Proc si to nestahnes z uloz.to? Vsechny dosavadni dily maji k dispozici titulky, jestli ti teda jde o cestinu, navic dabing zadny zazrak.
No, abych se přiznal, ani mě nenapadlo to tam hledat. Kromě toho, s 2Mb připojením je stahování otrava, ale hlavně, mě prostě nebaví se dívat na stažené věci. Pro někoho možná nepochopitelné (jednou v nějakém pořadu říkal Marek Eben, že to má taky tak). Prostě když se dívám na vysílání je to jiný pocit, než když si to pouštím z konzervy. Asi to je tím, že když si to můžu pustit kdykoli, tak nemám důvod se na to těšit...
Naopak,dívání se na stažené pořady má obrovskou výhodu,že přeskočíš reklamu,kdykoliv stopneš při jakékoliv potřebě. I když mám Kuki,kde to jde i v PP, tak pořád spíš otvírám už odvysílané pořady.
Kuki.cz?
Prosím o podrobnější recenzi, známý mi to nabízí, podle stránek se mi zamlouvá spíš Lepší.tv, tak nevím... Díky.