stáhli z vysílání Dům z karet?
Odvysílali první tři díly čtvrté řady a šlus (místo toho byl včera nějaký debilní fotbal). Neví někdo, jestli to stáhli v rámci likvidace Kevina Spacey, nebo je nějaký jiný důvod?
Odvysílali první tři díly čtvrté řady a šlus (místo toho byl včera nějaký debilní fotbal). Neví někdo, jestli to stáhli v rámci likvidace Kevina Spacey, nebo je nějaký jiný důvod?
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
4.díl bude 27/2 na ČT2
A má být ještě 5. a 6.řada.
JJ, dík, ale včera to ještě v programu na příští týden nebylo (nebo jsem slepej jak patrona)....
Tak to zkus nějak přežít,už zbývá jen 11 dní.
A Google hledá i jinde než v TV programech.
No prave, vzhledem k tomu skandalu preci neni 6. rada vubec jista a pokud by snad mela byt odvysilana castecne s vystrihanym a castecne nahrazenym Spaceym, tak by snad bylo lepsi to nevysilat vubec.
jirka44: Proc si to nestahnes z uloz.to? Vsechny dosavadni dily maji k dispozici titulky, jestli ti teda jde o cestinu, navic dabing zadny zazrak.
No, abych se přiznal, ani mě nenapadlo to tam hledat. Kromě toho, s 2Mb připojením je stahování otrava, ale hlavně, mě prostě nebaví se dívat na stažené věci. Pro někoho možná nepochopitelné (jednou v nějakém pořadu říkal Marek Eben, že to má taky tak). Prostě když se dívám na vysílání je to jiný pocit, než když si to pouštím z konzervy. Asi to je tím, že když si to můžu pustit kdykoli, tak nemám důvod se na to těšit...
To je docela zajimavy, vetsina lidi to ma opacne, proto se i spekuluje o tom, kdy vlastne televize skonci, respektive diky online videotekam se udrzi jen zpravodajstvi, politika a sport.
Sam televizi vubec nemam, stahuju. Rodicum take nosim na flasce stazene veci, ale krom toho si poridili i HBO GO, takze na TV koukaji uz jen na prirodopisy.
Souhlas. Sice porad mam klasicke programy, ale pomalu pokukuji prave po HBO GO. Normalni TV uz mi diky internetu nema co nabidnou, ted ji pouzivam krom PS4 jen jako kulisu.
Trochu si Tě dovolím poopravit: "většina mladých lidí to má opačně"...
... přírodopisy,časem ale zjistíš,že dávají vše dokola. Zejména Prima Zoom.
Naopak,dívání se na stažené pořady má obrovskou výhodu,že přeskočíš reklamu,kdykoliv stopneš při jakékoliv potřebě. I když mám Kuki,kde to jde i v PP, tak pořád spíš otvírám už odvysílané pořady.
Kuki.cz?
Prosím o podrobnější recenzi, známý mi to nabízí, podle stránek se mi zamlouvá spíš Lepší.tv, tak nevím... Díky.
Olympiáda?
Uklidni se