Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Sobotka vs Babis

Priznam sa, ze posledne udalosti ma celkom pobavili, Zeman to cele zaklincoval a je naozaj zabavne sledovat cesku vladu. Taka svejkovina.
Ale este jednu vec som si vsimol...kurz koruny ignoruje cesku politicku scenu, v inom state by sa uz davno rozkyval, ceska koruna akoby bola imunna voci akymkolvek politickym turbulenciam.
Inak moj pohlad je, ze Sobotka je mozno fajn chalan, ale este vacsi blbec ako sme dufali, Babis je osobnostne mozno chrapun, ale inak genialny minister financii a Zeman v tomto pripade mi pripomina dobreho vojaka Svejka, co vie pobavit kazdeho.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě to moc nebaví, sledovat jak se z české ústavy dělá toaletní papír, kterým si hradní pán veřejně v…
touchwood 06.05.2017 13:05
touchwood
něco je velmi špatně, když se česká pravice vyjadřuje ve prospěch české levice, a jednoznačně uvádí,…
L-Core 07.05.2017 11:00
L-Core
Určitě stokorunový na 6%p.a.? Nemá tam být desetikorunový? nový
Zarniwúp 08.05.2017 12:12
Zarniwúp
Samozřejmě desetikorunový :-* http://www.dluhopisove.info/korunove-dluhopisy/ nový
L-Core 08.05.2017 12:35
L-Core
Stokorunový na 6 % p. a. znamená 6 Kč výnos za rok. Daň je 15 %, takže z 6 Kč je to 0,9 Kč - zaokrou… nový
Wikan 08.05.2017 12:40
Wikan
Babis je osobnostne mozno chrapun, ale inak genialny minister financii Tak si ho prosim vemte na Sl…
merlouska 06.05.2017 23:23
merlouska
To vypadá, jakobys podnikala...
IQ37 07.05.2017 01:22
IQ37
Ne. Mas pocit, ze se proti nemu vymezujou vyhradne podnikatele? Ani zbytek me rodiny ho nemusi, a pr…
merlouska 07.05.2017 16:21
merlouska
Zbytek rodiny proti zbytku obyvatel ? Směšné. Babiš je jiný,nepolitikaří,není v tomto sběhlý,proti t… nový
kozakl 08.05.2017 10:45
kozakl
Ja tady neresim zbytek obyvatel, mne jde spis o tu narazku na podnikani. Tu svou rodinu jen uvadim j… nový
merlouska 08.05.2017 22:32
merlouska
Babiš - nějak "lidsky" nevadí, i když je jasné, že jde o tvrdého obchodníka, který využije všech pro…
M-Pol 07.05.2017 02:36
M-Pol
ad Babiš: Mně teda vadí hodně. Já osobně nemám problém s většinou lidí, ale tohle je člověk, který n…
touchwood 08.05.2017 09:40
touchwood
Hovada a dlaždiči jsou v kurzu, podívej se, kdo sedí na hradě a jaký má preference. nový
Prasak 08.05.2017 10:13
Prasak
Ani se nedivím,to co z něj chtěl udělat Sobotka,tak mu nic jiného nezbývalo. Najednou se řeší vulgar… nový
kozakl 08.05.2017 10:51
kozakl
Seru na Sobotky i Babiše. Akorát to tu kurví fórum. Máš na nich nějaké akcie, že musíš slintat na Po… nový
mif 08.05.2017 13:58
mif
Mife, poradna je vedle. Tohle jsou debaty. Ergo politicke forum. nový
merlouska 08.05.2017 22:34
merlouska
Tak to bylo původně chápáno? Pak s nedivím, že "debaty" stagnují a hnijou. poslední
mif 10.05.2017 18:22
mif

Mě to moc nebaví, sledovat jak se z české ústavy dělá toaletní papír, kterým si hradní pán veřejně vytírá pozadí. Sobotka má na novinkách velké interview, kde popisuje důvody proč se choval tak jak se choval, a já se mu nedivím. Babiš má velké problémy s prokazováním svých (ne)legálních aktivit a dnes je zřejmé, že nechce opustit ministerstvo financí, protože by ztratil kontrolu nad vyšetřováním sebe sama a vlastní firmy (geniální možná je, ale ne ministr).

Je to celé hodně podobné slovenské kauze Gorila.

edit: něco je velmi špatně, když se česká pravice vyjadřuje ve prospěch české levice, a jednoznačně uvádí, že to je z důvodu zachování demokracie v ČR.

něco je velmi špatně, když se česká pravice vyjadřuje ve prospěch české levice, a jednoznačně uvádí, že to je z důvodu zachování demokracie v ČR.

Úplně stejné jako ve Francii.

On jim tam totiž ten Babiš všem nesedí hlavně systémově, protože má prachy a obecně!! nemusí (aby se zabezpečil) za každou cenu provádět různé operace za hranou a pak mít máslo na hlavě, jako běžný český politik, který se třepe, aby dal dohromady pár (možná desítek) mega.

Jak to je s tím Čapím hnízdem, není doposud jasné. Případné úkolování novinářů je samozřejmě průšvih, vlastní gól (pokud se to provalí jako teď); je otázkou, zda tak nečiní i další, občas tenhle pocit ližprdelkování ze strany některých médií mám. Mediální bublina s názvem "korunové dluhopisy", to nemá smysl moc komentovat, blud, který šíří kdekdo (ČSSD, pravicová opozice). Respektive jinak, může tam být problém a to velký problém (jaký, psát nebudu), ale určitě ne v tom, že výnos z cenného papíru se zaokrouhloval na koruny dolů. Nakonec, i desetikorunový*) dluhopis na 6% p.a. by na tom byl úplně stejně, nulová daň. Zájemce o samostudium odkážu na google, "kalousek korunové dluhopisy" a hledat články z roku 2012.

I bych si vsadil, že kdyby byl vedoucím ČSSD Paroubek, že by se tady tyhle šaškárny (na Hradě, ve vládě, s Babišem) neodehrávaly.

---------
*) edit 8.5.2017: původní text "stokorunový dluhopis na 6% p.a." opraven na základě Zarniho reakce na "desetikorunový dluhopis na 6% p.a." Jdu si zopáknout procenta a násobilku…

Ja tady neresim zbytek obyvatel, mne jde spis o tu narazku na podnikani. Tu svou rodinu jen uvadim jako priklad, ze ne kazdy, kdo nema Babise rad, musi nutne byt podnikatel.
Jinak samozrejme verim tomu, ze pro spoustu lidi je Babis tim nejlepsim a nejferovejsim politikem, ktery se vubec nechce obohatit ani ovladnout cely stat, a naopak to da te soucasne politicke skvadre poradne sezrat.

Babiš - nějak "lidsky" nevadí, i když je jasné, že jde o tvrdého obchodníka, který využije všech prostředků i na hranici zákonu ve svůj prospěch.
(jen mi stále není jasné proč se do té politické sračky montuje, pokud chce něco ovlivňovat, je lépe ty kariérní politické šmejdy "řídit" s povzdálí )

Sobotka - srabotku nesnáším od počátku, jde o kariérního politika který využívá všechny způsoby ve svůj prospěch a navíc jde o lidského slaboch podobného Nečasovi.
(na pívo bych sním rozhodně nešel)

Jinak mi je celá politika u prdele, stejně se pro mě nic už změnit nemůže, ať je tam ten nebo onen, tak proč ztrácet čas.

ad Babiš: Mně teda vadí hodně. Já osobně nemám problém s většinou lidí, ale tohle je člověk, který nemá charakter a který jde (doslova) přes mrtvoly a ještě se chová jako hovado a mluví jako dlaždič.

Oproti tomu Sobotka je možná kariérní politik, ale podle mě jde o práci jako každou jinou (teda až na to, že člověk pracuje od rána do večera) a navíc se v zásadních okamžicích vždycky ukáže jako charakter, i když většinu času je to suchar nejsušší, který než střet hledá spíše domluvu a klidné řešení. A prakticky vždy jedná slušně a věcně, což je IMHO velká devíza.

Ani se nedivím,to co z něj chtěl udělat Sobotka,tak mu nic jiného nezbývalo. Najednou se řeší vulgarita politiků ? Co Topolánek,co chtěl fotografovi před lety taky rozbít hubu ? Málokdo v tomto sporu ale vidí výsledky práce onoho ministra. Takové podvrhnuté "důkazy" se vždy objeví v pravý čas. Co Kubice ?Pravdou je,že se Babiš nechal nachytat s tím rozhovorem. Zapnutý mobil pod stolem ?

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru