Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Sobotka vs Babis

něco je velmi špatně, když se česká pravice vyjadřuje ve prospěch české levice, a jednoznačně uvádí, že to je z důvodu zachování demokracie v ČR.

Úplně stejné jako ve Francii.

On jim tam totiž ten Babiš všem nesedí hlavně systémově, protože má prachy a obecně!! nemusí (aby se zabezpečil) za každou cenu provádět různé operace za hranou a pak mít máslo na hlavě, jako běžný český politik, který se třepe, aby dal dohromady pár (možná desítek) mega.

Jak to je s tím Čapím hnízdem, není doposud jasné. Případné úkolování novinářů je samozřejmě průšvih, vlastní gól (pokud se to provalí jako teď); je otázkou, zda tak nečiní i další, občas tenhle pocit ližprdelkování ze strany některých médií mám. Mediální bublina s názvem "korunové dluhopisy", to nemá smysl moc komentovat, blud, který šíří kdekdo (ČSSD, pravicová opozice). Respektive jinak, může tam být problém a to velký problém (jaký, psát nebudu), ale určitě ne v tom, že výnos z cenného papíru se zaokrouhloval na koruny dolů. Nakonec, i desetikorunový*) dluhopis na 6% p.a. by na tom byl úplně stejně, nulová daň. Zájemce o samostudium odkážu na google, "kalousek korunové dluhopisy" a hledat články z roku 2012.

I bych si vsadil, že kdyby byl vedoucím ČSSD Paroubek, že by se tady tyhle šaškárny (na Hradě, ve vládě, s Babišem) neodehrávaly.

---------
*) edit 8.5.2017: původní text "stokorunový dluhopis na 6% p.a." opraven na základě Zarniho reakce na "desetikorunový dluhopis na 6% p.a." Jdu si zopáknout procenta a násobilku…

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat