netlook
Dobrý den!
Byla jsem podvedena agenturou netlook. Ti, kteří byli dále podvedeni ať se mi ozvou na email: Julie7898@seznam.cz
Dobrý den!
Byla jsem podvedena agenturou netlook. Ti, kteří byli dále podvedeni ať se mi ozvou na email: Julie7898@seznam.cz
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Hosi akoze vazne slo pri czech castingu akoze o podvod a nie je to hrane s dopredu jasnym scenarom?… fleg 28.07.2020 16:07 |
fleg | |
Vždycky se nechají oklamat. Ty citlivé duše věří, že ti černí pánové jsou osvětlovači a to, co drží… karel 28.07.2020 16:12 |
karel | |
co drží v ruce je kabel
s (dnes díky korektnosti brzy zakázanou) koncovkou "male". O protože je ten… L-Core 28.07.2020 17:15 |
L-Core | |
Ženy jsou náhodou velmi pokrokové.Už odpradávna podporují technologii Plug and Play.I když některé z… poslední Karel04 28.07.2020 19:35 |
Karel04 | |
Ja ti nevim Karle...zasluzia si potom take nany nejaku lutost a pochopenie? fleg 28.07.2020 17:17 |
fleg | |
Pochop to, vidí 4 tisíce kaček za pár minut a už se skoro vidí jako supermodelka a stálice na obálká… nový L-Core 28.07.2020 17:39 |
L-Core | |
To je ještě dobrá cena. Jakub Janda z Evropských hodnot si třel údek a roztahoval anál za tisíc koru… nový karel 28.07.2020 17:46 |
karel |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Hosi akoze vazne slo pri czech castingu akoze o podvod a nie je to hrane s dopredu jasnym scenarom?
Mne sa nechce verit, ze tie baby by boli az tak blbe.
Vždycky se nechají oklamat. Ty citlivé duše věří, že ti černí pánové jsou osvětlovači a to, co drží v ruce je kabel.
s (dnes díky korektnosti brzy zakázanou) koncovkou "male". O protože je ten osvětlovač pořádkumilný a konektorůznalý zároveň, hledá tu správnou femaláckou zdířku.
Ženy jsou náhodou velmi pokrokové.Už odpradávna podporují technologii Plug and Play.I když některé za to chtějí platit.
Ja ti nevim Karle...zasluzia si potom take nany nejaku lutost a pochopenie?
Pochop to, vidí 4 tisíce kaček za pár minut a už se skoro vidí jako supermodelka a stálice na obálkách Plejboje.. Do konce života nic nedělat, blahobyt, párty na jachtách, rychlá auta, koks, prostě báječný život. Pokud to tak má náctileté tele, budiž. Pokud ale nějaká sedmadvacetiletá dáma, je to už na pováženou.
A jak je dnes zvykem, dnes se nic (tedy ani smlouvy) zásadně nečte.
To je ještě dobrá cena. Jakub Janda z Evropských hodnot si třel údek a roztahoval anál za tisíc korun skoro hodinu.